Atraca a Sagunt un vaixell de 200 metres amb capacitat per transportar 6.600 cotxes

0
1288
Vaixell del grup italià Grimaldi, al port de Sagunt

El Grande Baltimora, del grup Grimaldi, és el car-carrier més gran que ha atracat al recinte portuari de Sagunt

El buc Grande Baltimora, una de les embarcacions de major grandària del grup italià Grimaldi. Ha arrbat al port de Sagunt. El vaixell compta amb 200 metres d’eslora i té capacitat per a transportar més de 6.600 turismes, convertint-se en el car-carrier més gran que ha atracat al recinte portuari de Sagunt.

Amb motiu d’esta arribada l’alcalde de Sagunt, Quico Fernández, junt amb el president de l’Autoritat Portuària de València, Aurelio Martínez, ha lliurat una placa commemorativa al nou buc de Grimaldi. En l’acte ha destacat que el port de Sagunt és, en estos moments, un dels més eficients per al transport de vehicles i que està convertint-se en una de les seues grans especialitats.

Quico Fernàndez, ha declarat que “l’elecció de Sagunt marca una fita important en el procés de desenvolupament de la nostra ciutat, i del nostre port i vull agrair el treball que s’està fent des de la direcció i presidència de l’Autoritat Portuària de València, però també des dels treballadors que formen part del bon funcionament del port, tots aquells obrers, treballadors del port que operen les funcions de càrrega i descàrrega, estibadors, pràctics i tot el personal en general”.

Este vaixell fa una ruta europea i té com a destinació final la costa est dels Estats Units, de la qual cosa segons ha informat la direcció del grup Grimaldi, estan satisfets amb l’operació que es realitza al port i tenen plans de futur.

Per altra banda, Fernández ha recalcat que “que una companyia com Grimaldi i els seus clients pensen en la nostra ciutat i estiguen desenvolupant i dissenyant plans de futur, la veritat és que ve a reafirmar esta vocació marítima de Sagunt i també, cal incidir en una qüestió i és que en els últims anys (parle des de la visió com a alcalde i membre del consell d’administració de l’APV) s’està treballant molt bé i s’està apostant per fer inversions que ens donen esta posició privilegiada en el món del comerç marítim que és absolutament fonamental en un món globalitzat per al desenvolupament de ciutats com la nostra i d’àrees territorials com la nostra”.

Per la seua banda, Aurelio Martínez, president de la APV, ha agraït “la important aposta que el Grup Grimaldi ha realitzat per Valenciaport, tant pel port de Sagunt com pel de València”. Així mateix, Aurelio Martínez ha recordat que “Sagunt és un dels ports millor valorats d’Espanya per al trànsit de vehicles com ho demostra l’últim informe elaborat per Anfac, la patronal del sector, que considera a Sagunt com una fantàstica plataforma per a aquest tipus de tràfic i al que únicament li penalitza les connexions ferroviàries, un assumpte en el qual estem treballant intensament per a revertir-ho”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí