Sagunt destaca la denúncia d’un únic robatori entre els quasi 1.200 serveis policials de juny en les platges

0
1268
La policia ha presentat les estadísitiques del primer mes d'estiu a Sagunt

La Policia Local de Sagunt presenta les estadístiques de serveis realitzats el mes passat a les platges del Port de Sagunt i la de l’Almardà

Un sol robatori registrat a la platja d’Almardà i cap a la del Port de Sagunt, esta és la dada més destacada presentada per la Policia Local de Sagunt dins les seues estadístiques de serveis realitzats a les platges de Sagunt este mes de juny.

En total s’han realitzat un total de 1.183 serveis, 670 d’ells a la platja d’Almardà i 513 a la del Port de Sagunt. Estos inclouen serveis relacionats amb la seguretat dels banyistes, vigilància del trànsig, vigilància general, seguretat ciutadana, compliment d’ordenances municipals i altres.

L’alcalde de Sagunt, Quico Fernández, ha declarat que el servei de platges de la Policia Local “és fonamental per mantenir un bon nivell de qualitat i d’atenció a tots els usuaris que els permeta estar amb tota tranquil·litat en les nostres platges, que amb la seguretat del servei de socorrisme són dos factors importants”.

Així mateix, Fernández ha felicitat a la Policia Local de platges “pel seu treball en atenció, davant qualsevol dubte que puguen tindre els ciutadans i en qualsevol circumstància que puga presentar-se, especialment per a la gent de fora, que poden trobar-se fora del seu entorn habitual. Estes dades mostren que anem en la bona direcció perquè la gent estiga a gust en la nostra ciutat, que d’això es tracta, la projecció com una ciutat agradable i amable”.

Pel que fa a les col·laboracions amb ciutadans ascendeixen a 66, 40 d’elles a Almardà i 26 al Port de Sagunt. Sumant les dues platges, s’han realitzat 122 identificacions, 30 auxilis a persones i 10 atencions a persones extraviades.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Sagunt rep el premi Pencho Cros a la Difusió Musical del Festival Cante de las Minas de La Unión

En l’apartat de seguretat dels banyistes també destaquen les 55 identificacions de control en les zones de pesca amb canya, de les quals 29 s’han realitzat a Almardà i 26 al Port de Sagunt. Pel que fa a la pràctica de windsurf, kitesurf i vol de milotxes, s’han realitzat 34 serveis, 16 d’ells a l’Almardà i 18 al Port de Sagunt. En l’apartat de pràctica de jocs a la platja, s’han fet també 34 serveis, 16 a Almardà i altres 16 al Port de Sagunt.

S’han realitzat 55 patrulles a peu per platges, 22 d’elles a l’Almardà i 33 al Port de Sagunt, i 27 intervencions a la platja nudista d’Almardà. Entre les dades també destaca el control d’animals, amb 37 serveis realitzats, 19 d’ells a l’Almardà i 18 al Port de Sagunt. A més, s’han realitzat 35 controls de venda ambulant, 17 a l’Almardà i 18 al Port de Sagunt.

La Policia Local de platges també ha donat a conèixer les estadístiques de la seua pàgina de Facebook. Durant el mes de juny, les seues publicacions han tingut un abast de 24.779 persones. La pàgina té 1.207 seguidors; el 69% de les persones a les quals els agrada la pàgina són dones, i la majoria dels seguidors i seguidores tenen entre 35 i 44 anys.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here