Sagunt tornarà a celebrar plens municipals al saló de plenaris, però sols amb presència dels regidors

0
445
El saló de plens de Sagunt, amb les butaques senyalitzades perquè siguen ocupades.

El públic podrà seguir el ple i fer preguntes a través del xat de la retransmissió en directe que tindrà lloc a través del canal de YouTube del Gabinet de Comunicació de l’Ajuntament de Sagunt

Aquest dimecres 29 de juliol, a les 17 hores, tindrà lloc en el Saló de Plens de l’Ajuntament de Sagunt el Ple Ordinari de juliol. La sessió s’ha avançat un dia a causa de la festivitat del dijous, dia 30. En els últims mesos, a causa de la crisi derivada de la COVID-19, tots els plens s’havien celebrat de manera telemàtica. D’esta manera, el Ple Ordinari de juliol serà el primer ple presencial després de la declaració de l’Estat d’Alarma, a mitjan març, amb motiu de la pandèmia.

Els 25 regidors i regidores de l’Ajuntament de Sagunt i els funcionaris necessaris per al desenvolupament de la sessió plenària seran les úniques persones que participaran de manera presencial en esta sessió ordinària per les mesures de seguretat sanitària. La sala de sessions ha sigut adaptada perquè els assistents estiguen separats per la distància de seguretat.

El públic no podrà assistir, però podrà seguir el ple a través de la retransmissió en directe que tindrà lloc a través del canal de YouTube del Gabinet de Comunicació de l’Ajuntament de Sagunt i intervindre mitjançant el xat de la retransmissió. De la mateixa manera que en els plens presencials, l’alcalde suspendrà la sessió aproximadament a les dos hores d’haver començat, per a donar la paraula als veïns i veïnes que vulguen intervindre, d’acord amb la Carta de Participació Ciutadana. L’alcalde llegirà les preguntes del xat, només de les persones que s’hagen identificat correctament amb el nom, dos cognoms i el número de DNI.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Galeria fotogràfica del 31é Concurs de Pintura del Barri Obrer de Sagunt

En esta sessió es tractaran assumptes dels departaments de Cultura, Esports, Urbanisme, Manteniment, Planejament, Policia Local, Personal i Secretaria General. Entre estos assumptes, destaquen les 11 mocions presentades pels diferents grups polítics.​

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here