Sagunt torna a posar en marxa l’APP ‘Platja Segura’ on informa de l’aforament de les platges

0
3247
Imatge de la platja del port de Sagunt.

L’aplicació informarà, a més, dels esdeveniments, la gastronomia i l’oferta comercial i d’oci de la ciutat, així com de tot allò relacionat amb la COVID-19

La delegació de Turisme de l’Ajuntament de Sagunt activa un any més l’aplicació web Sagunt Segur. Una aplicació on es pot trobar tota la informació sobre l’aforament de les platges del municipi.

El departament de Platges facilita tota la informació sobre els aforaments gràcies al dron i a la Policia de Playas, a més de l’actualització de l’estat de les banderes de les platges. D’eixa manera, l’aplicació web es pot afegir a la pantalla d’inici escanejant el codi QR o accedint directament a la web https://sagunto.playasegura.org/

Aquesta eina, a més, oferirà tota la informació sobre esdeveniments, gastronomia i l’oferta comercial i d’oci de la ciutat, així com tota l’actualitat relacionada amb la Covid-19. La web s’ha posat en funcionament i mostra imatges de les platges actualitzades amb el percentatge d’ocupació tres vegades al dia, a les 10, a les 13 i a les 16 hores, perquè qui vulga puga conéixer l’estat de l’aforament abans d’eixir de casa.

La delegada del departament de Turisme, Natalia Antonino, ha explicat que l’activació d’esta ferramenta es deu a «apostar per reforçar els servicis que Turisme Comunitat Valenciana ha implantat a les nostres platges i continuar donant un servici segur, des del departament de Turisme hem reactivat la webapp que aporta un valor integral a l’experiència de gaudi de les nostres platges, perquè siguen el més segures possibles».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí