Sagunt tancarà dues setmanes el pont de la Ronda Sud per les obres d’un complex comercial

0
811
El pont se situa junt a l'accés a la ciutat des de la carretera de València

El pont es mantindrà tancat des del dilluns 25 de setembre setmanes a causa de les obres d’urbanització del complex comercial Vidanova Parc

El pont de la Ronda Sud de Sagunt situat a l’etrada de la ciutat des de València romandrà tancat al trànsit durant aproximadament 2 setmanes a partir del pròxim dilluns 25 de setembre.

El motiu d’este tancament són les pròximes obres de part de l’urbanització del Complex Comercial Vidanova Parc. En este sentit, el regidor delegat d’Urbanisme, Pablo Abelleira ha afirmat que “amb estes obres acabaran les labors de finalització del complex comercial que afecten al trànsit”. D’altra banda, Abelleira ha volgut demanar disculpes per les possibles molèsties, així com també paciència a la ciutadania ja que “són unes grans iniciatives econòmiques i comercials que aniran en benefici de tots”.

Cal assenyalar que la ruta alternativa per a la circulació rodada cap a Port de Sagunt des de València durant el període de les obres serà per la autovia V-23 (conegut també com l’excalestric), i l’accés des de la mateixa cap a Port de Sagunt i, posteriorment, cap al polígon SEPES.

Obres a l’aparcament de l’avinguda Mediterrani

D’una altra banda la delegació de Manteniment de l’Ajuntament de Sagunt ha engegat l’adequació d’un dels pàrquings públics de l’avinguda Mediterrani del Port de Sagunt, concretament el situat més al nord.

Per este motiu, l’accés a l’aparcament romandrà tancat al públic durant els pròxims dies perquè la maquinària puga realitzar les obres pertinents. Des de la delegació de Manteniment assenyalen que la realització d’estes obres es duu a terme en estos moments per a no interferir en l’activitat del periode estival.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Detinguda a Sagunt una dona per amenaçar a un veí amb un ganivet

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here