Sagunt suspén la taxa de terrasses per al que queda de 2020 i anuncia que serà fexible sempre respectant la seguretat

0
5298
Una terrassa a la Glorieta de Sagunt

L’alcalde Darío Moreno afirma que es tindrà mà ampla amb els establiments d’hosteleria sent flexibles amb les terrasses sempre respectant les normatives de seguretat i mobilitat

L’Ajuntament de Sagunt suspendrà la taxa de terrasses per al que queda de 2020. Així ho ha explicat l’alcalde de Sagunt, Darío Moreno, que ha apuntat que la suspensió es durà a terme amb motiu de la previsible reobertura dels negocis en la fase I de la desescalada que va anunciar el Govern Central i se suma a la devolució d’ofici de la part de la taxa que ja van pagar en el trimestre anterior i que amb motiu de l’Estat d’Alarma no van poder utilitzar.

Esta iniciativa, segons l’alcalde, compta amb el suport de tota la Corporació Municipal i dels agents socials implicats i, previsiblement, s’aprovarà en el Ple que se celebrarà aquest dijous de vesprada, però, com ha explicat l’alcalde, portarà una tramitació corresponent i no serà definitiva fins d’ací a uns mesos. «Per part de l’Ajuntament estem sent sensibles amb esta situació d’incertesa i per això amb el que respecta a la suspensió de la taxa l’objectiu és el de facilitar la vida a estos negocis», ha manifestat l’alcalde.

A més en la mesura que siga possible «intentarem ser flexibles quant a eixes terrasses, òbviament respectant les normatives de seguretat i mobilitat que no es poden ignorar atenent la condició excepcional en la qual ens trobem», ha matisat l’alcalde.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here