Sagunt suprimeix les 12 campanades de la Nit de Cap d’Any i la policia farà controls per evitar aglomeracions

0
985
Celebració de les campanades de Cap d'Any a Sagunt.

També realitzarà controls d’alcoholèmia i drogues i no hi haurà concerts

L’Ajuntament de Sagunt ha confirmat que enguany no hi haurà programa d’activitats festives la Nit de Cap d’Any a causa de la pandèmia. A més, la Policia Local realitzarà una especial vigilància en les zones on puga haver-hi major afluència de gent com la plaça Major, el Triangle Umbral i altres zones. També farà controls d’alcoholèmia i drogues.

Les regidores de Festes i Cultura Popular, Asun Moll, i de Policia Local, Natalia Antonino, han fet una crida a la responsabilitat. La delegada de Festes ha recordat tots els esdeveniments festius que s’han hagut de suspendre enguany i que les normes són cada vegada més estrictes: “Fins i tot ens hem vist obligats a demanar a la parròquia que no sonen les campanes. Lamentem molt esta circumstància, tenim ací la vacuna i l’esperança que 2021 siga una altra cosa”. També ha afegit que fer les coses bé ara per Nadal, suposarà començar a veure la llum en 2021.

Per la seua banda, la delegada de Policia Local ha ressaltat els controls d’aglomeracions i d’alcoholèmia i drogues per a garantir la seguretat de la ciutadania, “perquè hi ha gent que continua pensant que estem dins d’una normalitat i se salta el toc de queda i no respecta les normes i va sense màscareta”. Antonino també ha indicat que “el que volem fer és previndre i conscienciar perquè esta pandèmia passe com més prompte millor i es puga generar eixa activitat que és tan necessària per al municipi i que també és generadora d’ocupació”.​

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here