Sagunt sol·licita a la Diputació millores en la CV-324 que connecta amb Petrés


0
1638
Imatge de la reunió que ha tingut lloc a la Diputació de València

La Diputació ja ha adjudicat les obres de la rotonda que unix la CV-324 amb el camí Vell de Terol

L’alcalde de Sagunt, Darío Moreno, ha acudit aquest dimarts a la Diputació de València per a sol·licitar millores en la CV-324 que va de Sagunt a Petrés. Per este motiu, Moreno s’ha reunit amb el vicepresident 2n de l’àrea d’Infraestructures, Rafa García, acompanyat pel regidor de Mobilitat Urbana, Javier Raro, i l’alcalde de Petrés, Pere Peiró.

Després de la unanimitat presentada per part de tots els grups municipals en l’últim ple d’octubre a la moció que sol·licitava instar a la Diputació a causa de la problemàtica d’esta zona, Darío Moreno ha assistit a una reunió que ha qualificat de «molt positiva». García ha confirmat que l’obra de la rotonda ja està adjudicada i que està previst que finalitze al març o abril de 2020.

L’alcalde de Sagunt ha assegurat que esta rotonda «és una solució de mobilitat imprescindible per a tota eixa zona, tant per a la connexió entre els dos nuclis Sagunt-Petrés, com per a la connexió entre la urbanització i els col·legis. Esperem que siga una realitat al març o abril».

D’altra banda, Moreno, a més de la rotonda, ha traslladat la importància de «actuar en la carretera CV-324 que connecta amb Petrés, ja que considerem que no reunix els requisits mínims de seguretat viària, ja que parlem de vides humanes». El diputat Rafa García, per la seua banda, també ha constatat la importància d’esta carretera i el mal estat en què es troba i ha afirmat que començaran els passos per a poder condicionar-la, ampliar els carrils i incloure vorals, per a convertir-la en una carretera del segle XXI, una carretera segura. No obstant això, el diputat ha advertit que este procés dura anys. Finalment, Moreno ha assegurat que es continuarà pressionant per a l’actuació en la carretera Sagunt-Petrés, «que esperem que siga una realitat en esta legislatura».​

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here