Sagunt tindrà servei de salvament en les seues platges en Setmana Santa, Pasqües i Sant Vicent

0
2611
Sagunt ha contratat a 8 socorristes per a les pròximes festes

L’Ajuntament de Sagunt ha contractat 8 socorristes que oferiran este servei a les platges del 29 de març al 2 d’abril i del 7 al 9 d’abril

La delegació de Platges de l’Ajuntament de Sagunt ha anunciat que el servei de salvament i socorrisme estarà disponible des del pròxim dia 29 de març (Dijous Sant) fins al 2 d’abril (Dilluns de Pasqua). També des del 7 d’abril fins al 9 (dilluns de Sant Vicent).

L’horari de socorristes és des de les 11 fins a les 18 hores, en horari ininterromput. Per a este servici s’han contractat un total de 8 socorristes, a raó de 4 en cada posta que estaran disposades en les platges del Port de Sagunt i d’Almardà.

A més, en la platja del Port de Sagunt es disposarà d’una ambulància UVI-Mòbil, en el mateix horari i dies que el servici de socorrisme, que atendrà també, si fóra necessari, el servici en la platja d’Almardà.

La regidora de Platges, Mònica Caparrós, ha explicat que l’objectiu de la delegació de Platges és “oferir el servici adequat en una temporada en la qual la nostra ciutat rep a molts turistes. Però també a ciutadans i ciutadanes del municipi que, com ja és tradició, aprofiten per a gaudir d’este entorn natural com és la platja en les dates de Setmana Santa i Pasqües”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí