Sagunt se suma a la campanya ‘Mascareta 19’ per a ajudar a dones víctimes de violència de gènere durant el confinament

0
915
Dario Moreno, alcalde de Sagunt

L’Àrea d’Igualtat continua prestant els servicis i atenent les telefonades diàriament en el 96.265.58.89

Sagunt se suma a la campanya ‘Mascareta 19’ per a ajudar dones víctimes de violència de gènere. L’alcalde de Sagunt i regidor d’Igualtat, Darío Moreno, ha informat este matí en roda de premsa d’una nova forma d’ajuda a dones durant el període de confinament que s’ha organitzat des de l’Àrea d’Igualtat juntament amb les farmàcies del municipi.

Amb la campanya ‘Mascareta 19’ «qualsevol dona víctima de maltractaments pot acudir a una farmàcia del nostre municipi i simplement demanant una mascareta 19, automàticament s’activarà un protocol per a mobilitzar els recursos municipals, particularment Policia Nacional i Policia Local», ha assegurat l’alcalde.

A causa de la situació d’emergència i al confinament de tota la població, es tracta d’aprofitar «les poques oportunitats d’eixir que puga tindre una dona que patix qualsevol tipus de maltractament» i eixe moment pot ser per a acudir a la farmàcia, ha afirmat Moreno. «Es tracta d’afegir una via més per a dones en situació de vulnerabilitat i que la seua situació s’ha vist incrementada realment per la situació de confinament», ha afegit.

A més, l’Àrea d’Igualtat continua prestant els seus servicis i atenent dones víctimes de violència de gènere, rebent fins a 15 telefonades diàries en el 962655889 i mantenint el contacte i fent seguiment de casos en el municipi, conjuntament amb la UFAM (Unitat d’Atenció a la Família i Dona).

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here