Sagunt saca a concurs 21 places de policia

0
591

L’Ajuntament de Sagunt oferirà 21 places d’efectius en la Policia Local, 14 de les quals per torn lliure i les altres 7 per mobilitat. La delegació de Personal i Règim Interior ha informat que l’oferta de places ha sigut consensuada per unanimitat en la mesa de negociació del passat 3 d’agost i en estos moments es troba en fase de publicació en els diaris oficials pertinents. Del total de places oferides 14 pertanyen a l’Oferta d’Ocupació Pública de 2017 i les altres 7 a l’oferta de 2016.

Sergio Moreno
Sergio Moreno

El delegat de Personal i Règim Interior, Sergio Moreno, ha declarat que l’oferta té “l’objectiu d’adaptar la plantilla de policia local a les necessitats actuals” i que esta oferta “s’agruparà a l’aprovada en 2016, que era de 7 places d’agent i 2 oficials”.

“D’esta forma, l’oferta dels 2 anys es realitzarà amb un únic procés selectiu, reduint les despeses i el temps de selecció, ja que les bases van ser aprovades el passat 9 de juny, de manera que en el moment de la convocatòria s’oferiran 21 places d’agent de les 30 vacants que estan sense cobrir des de fa anys”, ha puntualitzat el regidor.

Des de la delegació es ressalta la necessitat de renovar la plantilla de la Policia Local davant l’elevada mitjana d’edat dels seus membres i la manca d’efectius, per la qual cosa esta Oferta d’Ocupació Pública ve a atendre esta necessitat, perquè si no es correria el risc de quedar-se amb una quantitat d’efectius insuficient per donar un servei amb una mínima qualitat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here