Sagunt compagina les obres de reurbanització del carrer València amb excavacions arqueològiques

0
1509
Imatge de la intervenció al carrer València

Recentment s’ha ampliat l’excavació arqueològica i s’han trobat més restes en la part més propera a la Domus dels Peixos

Les obres del carrer València de Sagunt compaginen la reurbanització de la via amb les excavacions arqueològiques. Així ho han assegurat des de la regidoria de Manteniment de l’Ajuntament de Sagunt, a més de les arqueòlogues que estan treballant en l’excavació i que estan en constant comunicació amb l’arqueòleg de la Conselleria de Cultura.

El regidor de Manteniment, Pepe Gil, assegura que “les obres van a bon ritme, tal com s’està marcant des del principi”. Respecte a les restes arqueològiques, actualment eixe contacte assidu amb la Conselleria serveix per a agilitar els tràmits pertinents de documentació i anàlisi de qualsevol troballa perquè, en la mesura del possible, no interrompa el desenvolupament de l’obra.

Recentment s’ha ampliat l’excavació arqueològica i s’han trobat més restes en la part més propera a la Domus dels Peixos, prop de la plaça Blasco Ibánez. Estos seran datats i es seguirà excavant cap a la vorera per a documentar millor el tipus de construcció i l’època.

Les obres de reurbanització del carrer van començar el passat 16 d’octubre i, en el primer tram, estan compreses entre la plaça Blasco Ibáñez i la parròquia del Salvador. Els treballs, el termini d’execució dels quals és de 10 mesos, corresponen a la demolició del paviment existent en calçades i voreres, la formació de caixes de vials i voreres, la xarxa general de reg i jardineria, així com la d’enllumenat públic, les rases per a la xarxa de baixa tensió i la pavimentació i obra civil.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí