Sagunt restablix les línies de bus urbà i la zona blava

0
3335
Línia de bus de Sagunt.

Les línies de bus tornaran el dijous 4, mentre que la zona d’aparcament de la ORA començarà a estar operativa el dilluns 8

Sagunt restablirà el Servei de Viatgers des de demà 4 de juny i la Zona Blava des del dilluns 8 de juny. El departament de Mobilitat Urbana ha decidit recuperar durant els pròxims dies estos dos servicis que depenen del departament.

Des de demà, dijous 4 de juny, es restablirà el Servei Urbà de Viatgers amb les seues línies, horaris i freqüències de pas habituals, anteriors a la crisi sanitària. Segons el regidor de Mobilitat Urbana, Javier Raro, este canvi es deu al fet que en els últims dies «hem detectat un augment de la mobilitat amb autobús, i per això, malgrat que el nombre de viatgers no aconseguix el 30% de l’habitual, des d’este dijous el donarem amb normalitat amb l’objectiu d’oferir als nostres veïns el màxim servei».​

L’únic servei que no es recuperarà serà el Bus de Nit, «que es posarà en marxa en les pròximes setmanes». A més, Raro ha informat que, des de dimarts passat, la línea del Port de Sagunt-Sagunt-València, dependent de la Conselleria, «ha recuperat algunes de les seues freqüències adaptant-se també a l’augment de demanda». Per a consultar tota la informació respecte als horaris d’autobús, es pot fer a través de www.avsa.es​.

D’altra banda, des de dilluns que ve 8 de juny, es recuperarà el servici d’ORA (Zona Blava), per tant, a partir del dilluns, els parquímetres tornaran a estar operatius. «El servici es va suspendre després de decretar-se l’Estat d’Alarma i ara, amb el retorn de l’activitat comercial, el recuperem amb l’objectiu de facilitar l’aparcament en zones més comercials», ha assegurat el regidor.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here