Sagunt restablix les línies de bus urbà i la zona blava

0
3043
Línia de bus de Sagunt

Les línies de bus tornaran el dijous 4, mentre que la zona d’aparcament de la ORA començarà a estar operativa el dilluns 8

Sagunt restablirà el Servei de Viatgers des de demà 4 de juny i la Zona Blava des del dilluns 8 de juny. El departament de Mobilitat Urbana ha decidit recuperar durant els pròxims dies estos dos servicis que depenen del departament.

Des de demà, dijous 4 de juny, es restablirà el Servei Urbà de Viatgers amb les seues línies, horaris i freqüències de pas habituals, anteriors a la crisi sanitària. Segons el regidor de Mobilitat Urbana, Javier Raro, este canvi es deu al fet que en els últims dies «hem detectat un augment de la mobilitat amb autobús, i per això, malgrat que el nombre de viatgers no aconseguix el 30% de l’habitual, des d’este dijous el donarem amb normalitat amb l’objectiu d’oferir als nostres veïns el màxim servei».​

L’únic servei que no es recuperarà serà el Bus de Nit, «que es posarà en marxa en les pròximes setmanes». A més, Raro ha informat que, des de dimarts passat, la línea del Port de Sagunt-Sagunt-València, dependent de la Conselleria, «ha recuperat algunes de les seues freqüències adaptant-se també a l’augment de demanda». Per a consultar tota la informació respecte als horaris d’autobús, es pot fer a través de www.avsa.es​.

D’altra banda, des de dilluns que ve 8 de juny, es recuperarà el servici d’ORA (Zona Blava), per tant, a partir del dilluns, els parquímetres tornaran a estar operatius. «El servici es va suspendre després de decretar-se l’Estat d’Alarma i ara, amb el retorn de l’activitat comercial, el recuperem amb l’objectiu de facilitar l’aparcament en zones més comercials», ha assegurat el regidor.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Joan Amèric i Ximo Tébar en concert a Sagunt a Escena

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here