Sagunt rep una subvenció de més de 100.000 € per a finançar les despeses del Conservatori Joaquín Rodrigo

0
1773
Conservatori de Sagunt

La subvenció de la Conselleria d’Educació i Cultura d’enguany ascendix a 109.168 euros, la qual cosa suposa un increment de 23.733 euros respecte a l’any passat

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha concedit una subvenció a l’Ajuntament de Sagunt amb destinació a finançar les despeses de funcionament del Conservatori Professional de Música Joaquín Rodrigo. L’import de la subvenció ascendix enguany als 109.168,37 euros, superant a la de l’any passat que va ser de 85.435,03 euros.

El regidor d’Educació, José Manuel Tarazona, ha assegurat que esta és una molt bona notícia i ha explicat que “este és el primer curs després de la signatura del nou conveni establit amb Conselleria i de la regularització del centre segons la normativa vigent, tant en documentació com en espais. Cal dir que, en els últims anys, s’ha fet un esforç considerable en departaments com a Educació, Contractació, Patrimoni, Manteniment i uns altres, per millorar i actualitzar una situació anòmala que s’anava arrossegant des de l’any 2013”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here