Sagunt rep inversions per 227.000 euros per condicionar camins agrícoles i séquies


0
1127
Els treballs s'han realitzat a diferents infraestructrures de Sagunt

Les 70 persones contractades durant juliol i agost han realitzat treballs de desbrossada condicionament de camins de les partides de Montíver, Gausa, Rubio i Càrcer, així com en les séquies del Rei i de Gabau

El Consell Agrari de Sagunt i el Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) han invertit un total de 226.816 euros en treballs de condicionament en camins agrícoles i en séquies del terme municipal. Per este motiu, s’han contractat 70 persones durant juliol i agost que han millorat camins i séquies i així evitar els problemes relacionats amb els regs com les inundacions o els incendis. Les zones d’actuació han sigut les partides de Montíver i Gausa, així com séquies del Rei i de Gabau. La part corresponent a l’Ajuntament de Sagunt ha ascendit a 25.800 euros i la part subvencionada pel SEPE a 201.016 euros.

El delegat del Consell Agrari, Enric Ariño, ha manifestat la satisfacció per donar treball al sector agrícola que en època estival sempre disminuix fins que comença la campanya de la taronja i ha destacat que el rendiment de les obres “ha sigut superior malgrat les dificultats relacionades amb la falta de maquinària especialitzada ja que també s’han realitzat treballs desbrossat en les partides de Rubio i de Càrcer, prop dels termes municipals d’Algímia d’Alfara i Torres-Torres”.

Les zones d’actuació han sigut, a més de les esmentades pel delegat, la partida de Montíver entre els camins de Torreta, Rodamilans, Montíver i les seues interseccions en els polígons 31 i 32; la part baixa de la partida de Gausa entre el camí de Gausa i Llíria i les seues interseccions, en els polígons 41, 42, 81 i 82; així com les zones que afecten les principals séquies superficials del sistema hidràulic existent en el municipi, tractant-se de la séquia del Rei i la séquia de Gabau, en la zona baixa de Montíver.

Les accions que s’han dut a terme en les diferents partides han sigut bàsicament la restauració de cunetes, reparació de defectes en el ferm i condicionament de la xarxa de camins de les diferents partides amb la finalitat de facilitar l’accés i circulació de vehicles pesats. En les séquies, els treballs realitzats han consistit a facilitar l’evacuació de l’aigua al mar i evitar riscos d’inundació en èpoques de gota freda.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here