Sagunt reobri la passarel·la per vianants que sobrevola la línia de tren junt a l’estació

0
1174
Imatge de l'estructura de Sagunt.

Les obres han consistit en la substitució i adequació dels elements de protecció

Ja s’ha reobert a Sagunt la passarel·la per a vianants que permet passar les vies del tren a l’altura del Carrer Canet d’en Berenguer, la qual ha estat més d’un mes en obres. Esta remodelació es va dur a terme a causa de la detecció del mal estat dels elements d’esta, entre les quals les baranes laterals o les tanques anti-vandalisme, entre d’altres, per la qual cosa ha sigut necessària una actuació de substitució i/o adequació d’estos.

Les obres han consistit en la substitució i adequació dels elements de protecció en la passarel·la per als vianants sobre la línia F.F.C.C. València-Sagunt-Barcelona situat en el c/ Canet d’en Berenguer de Sagunt. Així mateix, s’han executat els treballs corresponents a treballs previs i instal·lacions provisionals, arrancades i demolicions, serralleria, revestiments i acabats, així com la senyalització, vigilància i abalisament.

Josep Maria Gil, regidor de Manteniment, ha manifestat que «l’actuació ha sigut complexa, no per la dificultat de l’actuació en sí mateix, sinó pels requeriments que ADIF ens fa per a treballar damunt de les catenàries que alimenten els trens que obliga a treballar de matinada en períodes finestra quan no passen trens. A més, hem hagut d’esperar diversos mesos perquè ens donaren permís per a fer els treballs».

El projecte ha comptat amb un pressupost de licitació de 95.786,66 euros (IVA inclòs) i finalment l’adjudicació li va ser atorgada a l’empresa BIOFOR ENERGIA S.L., la qual ha sigut l’encarregada de realitzar la reparació amb un pressupost de 74.412,78 euros (IVA inclòs).

Després de més de dos anys de la redacció del projecte, el qual es va presentar al gener de l’any 2017, es pot assegurar que l’obra ja està finalitzada i oberta a tot el públic. Este projecte ha estat supervisat en tot moment per tècnics municipals i per tècnics d’ADIF.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí