Sagunt registra una ocupació hotelera de quasi el 100% durant el cap de setmana de falles

0
1433
Falla Placa Rodrigo, guanyadora de la Secció Especial de Sagunt

També s’ha produït un increment del 29% de les consultes realitzades a les oficines de turisme de Sagunt y el port durant els dies de Falles

Sagunt ha registrat un augment de visites durant la setmana de falles respecte a l’any anterior, arribant a una ocupació hotelera de nivells similars a l’any anterior fregant el 90% durant estos dies, sent el dissabte 16 el dia que es va aconseguir, pràcticament, l’ocupació completa.

En total, este 2019 han sigut un total de 673 persones les que han sol·licitat informació en les oficines municipals de turisme, tant de Sagunt com del Port de Sagunt, mentre que l’any anterior van ser 480 persones les que van visitar les oficines. Segons l’ajuntament, este augment del 29% de les consultes “demostra que Sagunt continua consolidant-se com una destinació forta durant estos dies”.

La regidora de Turisme, Natalia Antonino, apunta que “el clima primaveral que ha acompanyat estos dies, l’oferta turística i els recursos que oferix pròpiament la ciutat han afavorit perquè tornem a aconseguir quasi el total d’ocupació hotelera, destacant l’esplendor del dissabte. També, cal destacar la labor de les empreses dinamitzadores turístiques del municipi que s’esforcen a oferir una experiència turística de qualitat, en este cas amb un producte especial de falles. Tot això ha anat acompanyat d’una bona promoció, difusió i coneixement de les falles. Sagunt, tal com diu el nostre lema, és una ciutat que està viva durant tot l’any, i així ho reflectix la nostra oferta turística”.

Quant al turisme nacional, continuen liderant les visites dels residents de la Comunitat de Madrid, seguits pels aragonesos i els bascos, que enguany han augmentat considerablement; els turistes de la resta de la Comunitat Valenciana es mantenen com en anys anteriors. En l’àmbit internacional, els turistes francesos són els que més han visitat Sagunt en estes festes, duplicant les estadístiques de l’any passat.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here