Sagunt realitza neteges extraordinàries al barri de Baladre i al Camí Reial

0
385
Imatge de la neteja del Camí Reial de Sagunt

Els treballs realitzats estan consistint en la neteja integral del barri i de l’aigualeig de la totalitat de Camí Reial

L’empresa pública SAG (Societat Anònima de Gestió) de Sagunt va iniciar la setmana passada treballs de neteja extraordinària en el barri de Baladre al marge del servei diari ordinari que es presta en el barri consistent en una netejadora amb bufadora i un motocarro els quals han continuat prestant-se. La dotació de personal està sent entre 5 i 7 persones i els vehicles i màquines utilitzades són camions de caixa oberta per a la recollida de residus varis i estris, Karcher per a l’aigualeig, cisterna d’aigua per al reg, equips de neteja viària manual i barredora amb sopladora, entre altres.

El regidor delegat i vicepresident de la SAG, Roberto Rovira, el responsable de Relacions Humanes, José Antonio Fernández i l’encarregat de Condícia urbana, Rafa Garzó, han supervisat els treballs que han consistit en la neteja integral de tot el barri, de tal manera que s’ha actuat sobre les zones verdes i de tanques, la totalitat de les places i zones obertes, escocells, estris i residus varis, carrers i voreres, principalment. Desafortunadament des de la SAG subratllen que ja s’han observat, pels comandaments intermedis del propi servei, que zones que havien quedat impol·lutes es troben ja en un estat inadequat.

Rovira ha assenyalat que des de la SAG “estem duent a terme mesures extraordinàries de neteja amb la finalitat de continuar millorant la qualitat del servei. Des de l’equip de govern adquirim el compromís amb els ciutadans d’aplicar aquest tipus de mesures que progressivament estem complint”.

D’altra banda també s’ha realitat l’aigualeig integral de la totalitat de Camí Reial, incloent voreres, calçada i zones d’aparcament. Per a això la SAG es va coordinar amb la Policia Local perquè no hi hagueren vehicles aparcats a la via per realitzar els treballs.

“És fonamental compaginar aquesta labor amb una major conscienciació ciutadana per a poder gaudir d’una ciutat més neta. Aquesta labor es desenvoluparà també amb la necessària col·laboració de la Policia Local i evitar així els comportaments incívics que provoquen major brutícia als nostres carrers” ha puntualitzat el regidor de la SAG.

S’han desplaçat fins a la zona dues cubes d’aigua amb capacitat d’aigualeig que a més podran subministrar aigua a la resta de vehicles, i tres Karchers de neteja especial a pressió, a més d’una barredora, que fan un total de sis vehicles, amb la idea que es distribueixin per trams al llarg del Camí Reial amb la finalitat d’agilitar els treballs per a ocasionar les menors molèsties possibles.

La dotació de personal serà de 6 i 8 persones i el treball a realitzar serà l’aigualeig complet de Camí Real per a, una vegada finalitzat el mateix, acabar de condicionar-repassar la zona amb una màquina netejadora.

Finalment el delegat de la SAG ha matisat que “aquestes no són les úniques zones on actuarem, continuarem treballant per a millorar totes les zones de la nostra ciutat, fonamentalment en les zones més conflictives”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here