Sagunt proposa 55 empreses del municipi per a l’obtenció del segell SICTED enfront de la COVID

0
631
Ajuntament de Sagunt

L’Ajuntament de Sagunt ha proposat al Comité de Distinció SICTED diverses empreses del municipi per a l’obtenció del segell per l’esforç enfront de la COVID.

Després de la situació provocada per la pandèmia, des del projecte SICTED s’ha volgut visibilitzar l’esforç per totes aquelles empreses que treballen per la minimització del risc de contagi de la COVID en el seu treball diari, realitzant comités extraordinaris on les empreses podran obtindre un segell que certifique el seu treball enfront de la COVID.

Per este motiu, durant tot el mes de juliol la gestora municipal del SICTED està treballant juntament amb tots els establiments que han volgut optar a este segell. Els empresaris han hagut de realitzar de manera telemàtica diferents formacions i tallers a fi de l’elaborar un pla de contingència en el qual es reflectisquen les mesures adoptades per a la minimització del risc de contagi enfront de la COVID.

En total, s’han enviat al Comité de Distinció del pròxim 31 de juliol un total de 55 expedients per a la seua aprovació. Hi han participat oficis tan diferents com restaurants, bars, spas, platges, guies, taxis, hotels, oficines de turisme, transport turístic, entre d’altres. En este sentit, la setmana vinent la Secretaria d’Estat de Turisme d’Espanya confirmarà els resultats del comité i es coneixeran les empreses que han obtingut este distintiu, que reflectirà que ens trobem davant un establiment que vela per la seguretat dels seus clients i treballadors i que contribuix a fer de la nostra ciutat una destinació segura.

Des de la delegació de Turisme “volem agrair l’esforç enorme realitzat per tots els agents implicats en este comité, especialment, a tots els empresaris que han hagut de dedicar molt del seu temps a complir amb els objectius marcats per a l’obtenció d’un distintiu i, a més, fer-ho en un termini relativament curt, la qual cosa implica un esforç encara major”.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Windows tria una platja de Cullera com a imatge per als seus fons de pantalla

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here