Sagunt promou una consulta pública sobre la concessió de beques a esportistes d’elit

0
453
Pavelló poliesportiu de Sagunt

La ciutadania podrà transmetre els seus suggeriments a través de la bústia becasdeportes@aytosagunto.es

El departament d’Esports de l’Ajuntament de Sagunt ha posat en marxa una consulta pública prèvia sobre l’elaboració de l’ordenança reguladora de les bases específiques per a la concessió de beques esportives amb destinació a esportistes d’elit del municipi de Sagunt. Estes beques es concediran als qui practiquen esports col·lectius o d’equip. Mitjançant esta consulta, la ciutadania, organitzacions, associacions i entitats podran fer arribar les seues opinions i/o propostes sobre el programa de beques a la regidoria fins a l’11 de juliol de 2019, a través del correu electrònic becasdeportes@aytosagunto.es.

Mitjançant estes beques, la regidoria d’Esports pretén concedir ajudes a esportistes declarats d’elit segons el Decret 12/2006 de 20 de gener d’Esportistes d’Elit de la Comunitat Valenciana, perquè puguen sufragar, en part, les despeses ocasionades per la seua carrera esportiva, com a incentiu econòmic a la seua formació, esforç i excel·lència. Estes despeses es poden resumir en els desplaçaments que hagen de realitzar per a continuar amb la seua activitat esportiva, possibles despeses d’allotjament o de manutenció generats per participar en esports col·lectius fora del municipi.

A més, pretén minimitzar les dificultats que tenen estos esportistes a l’hora de poder iniciar o prosseguir amb els seus ensenyaments esportius desenvolupats en esports que siguen federats i es realitzen fora de la localitat per falta de recursos econòmics, concedint d’esta manera un suport econòmic a qui desitja continuar desenvolupant una determinada carrera esportiva.

A més de les ajudes econòmiques, el departament d’Esports planteja la possibilitat d’eximir els esportistes d’elit del pagament de la taxa per l’ús de les instal·lacions esportives municipals, així com beneficis en l’ús preferent dels servicis..

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Intervinguts 7.000 quilos de taronges en un magatzem clandestí de Sagunt

La finalitat de la consulta pública és millorar la participació de la ciutadania en el procediment d’elaboració de normes municipals, alhora que dóna suport a la pràctica de l’esport d’èlit a través dels mitjans més adequats i específics, en col·laboració amb les organitzacions competents.​

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here