Sagunt pren mesures en la fase 3: tanca la platja per la nit de Sant Joan i imposa 20 multes per no portar mascareta

0
2784
L'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, durant la roda de premsa

L’alcalde Darío Moreno explica que el tancament de les platges es fa perquè «hi ha determinats elements que no podrem controlar i pot suposar un gran risc per a la ciutadania»

L’Ajuntament de Sagunt ha informat que es tancaran les platges per la nit de Sant Joan «ja que hi ha determinats elements que no podrem controlar i pot suposar un gran risc per a la ciutadania», ha manifestat l’alcalde Dario Moreno. Per este motiu, a partir de les 20h es procedirà al desallotjament de les platges i al tancament, ja que «era la decisió més responsable per a la salut de tots i totes».

D’una altra banda l’Ajuntament de Sagunt també ha explicat que durant el passat cap de setmana es van imposar 20 sancions per falta d’ús de màscara. «El que importa és que entenguem que precisament l’ús de la màscara ha sigut reconegut per part de les autoritats sanitàries com una via més d’evitar este risc i per tant si volem evitar qualsevol tipus de rebrot és important que tots les continuem utilitzant», ha destacat.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here