Sagunt lliura els premis als guanyadors del 27é Concurs de Fotografia Turística

0
1288
Una de les imatges de la col·lecció guanyadora de David Sangüesa

David Sangüesa, amb la seua col·lecció d’imatges ‘Caminos de la marjal’ ha guanyat el primer premi del certamen fotogràfic

La Casa de la Cultura del Port de Sagunt va acollir dilluns el lliurament de premis del 27é Cconcurs de Fotografia Turística ‘Ciutat de Sagunt’. La regidora de Turisme, Natalia Antonino, va fer lliurament a cadascun dels premiats d’una peça d’artesania saguntina personalitzada. A més, ahir es va inaugurar l’exposició en la qual es poden veure les fotografies guanyadores, així com una mostra de les col·leccions que s’han presentat al concurs, i que podrà visitar-se fins al pròxim 27 d’octubre.

La regidora de Turisme va felicitar tots els participants pel seu treball i va explicar que es tracta d’un concurs fotogràfic amb dos objectius fonamentals; “un és el crear un banc d’imatges per a la delegació de Turisme de l’Ajuntament de Sagunt i poder promocionar, i l’altre, evidentment, és donar l’oportunitat que els aficionats a la fotografia puguen captar tots els nostres racons i els molts recursos turístics de la ciutat. Vull animar-vos a participar i espere que l’any que ve augmente, encara més, la qualitat respecte a enguany, que ja és bastant gran”.

El primer premi, dotat amb 800 euros, va ser concedit a la col·lecció de David Sangüesa, de Burjassot. El segon, de 475 euros, va ser per a la col·lecció de David Piqueras, del Port de Sagunt. El tercer premi, de 250 euros, va ser per a la col·lecció de Julián Negredo, també del Port de Sagunt.

D’altra banda, els tres accèsits, dotats amb 75 euros cadascun per a les tres millors fotografies no premiades en les col·leccions anteriors, van ser lliurats a Juan Diego Gómez, de Sagunt, i Paco Quiles i Emilio Rubio, tots dos del Port de Sagunt.

La delegació de Turisme de l’Ajuntament de Sagunt promou este concurs amb l’objectiu d’estimular els ciutadans aficionats a la fotografia a descobrir i plasmar, a través de les seues càmeres fotogràfiques, els importants recursos turístics que oferix la ciutat als turistes.

En este sentit, l’ajuntament realitza des de fa 27 anys una convocatòria pública anual d’este concurs de fotografia. A més de cercar la participació ciutadana, amb este projecte es pretén disposar de material gràfic per a la seua posterior utilització en campanyes de promoció turística en fires, edició de material turístic i el seu ús per poder il·lustrar els articles i reportatges publicats en revistes i premsa especialitzada.

El jurat ha sigut presidit per Natalia Antonino Soria, regidora de Turisme de l’Ajuntament de Sagunt, i també constituït per Francisco Rodríguez Pérez, gerent del restaurant Le Fou i representant de l’Associació per al Desenvolupament Turístic de Sagunt ADETURSA; Alberto Navarro Cantavella, fotògraf; José Plasencia Civera, fotògraf, i Christofer Liron, fotògraf. El secretari ha sigut Francisco Torrijos, tècnic de la delegació municipal de Turisme.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí