Sagunt posa punt i final a les jornades de cultura clàssica per a estudiants Ludi Saguntini


0
697
El teatre romà de Sagunt ha acollit la cloenda de les jornades

La ‘Pompa Palilia’ i l’obra ‘El Gorgojo’ de Plauto posen punt final a esta edició dels Ludi, on la pompa de clausura ha estat dedicada a la festivitat de Palilia

Este divendres, la Pompa Palilia i la representació de ‘El Gorgojo’ han conclòs els Ludi Saguntini 2019. Esta pompa de clausura ha estat dedicada a la festivitat de Palilia en honor a la deessa Pales, que protegix els ramats i pastors. El regidor d’Educació i de Cultura, José Manuel Tarazona, ha assistit a la pompa i a la representació teatral ‘El Gorgojo’.

La pompa ha arribat al teatre al so dels instruments i, en primer lloc, han entrat els narratores que han donat la benvinguda als espectadors i han explicat les accions que es desenvoluparan. El magistrat i la seua esposa, després d’un breu discurs de benvinguda, han esperat asseguts per participar de les ofrenes a Pales.

Després del discurs, han començat les celebracions de les Palilia, en la qual els narratores han donat entrada als pastors amb els seus ajudants. La pompa ha acabat amb un ball en honor a la divinitat i, finalment, ha començat la representació de l’obra ‘El Gorgojo’, de Plauto pel grup Helios, que ha posat el punt final als Ludi Saguntini 2019.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here