Sagunt posa en marxa un intèrfon per comunicar directament la Tinença d’Alcaldia amb la central de la Policia Local

0
2017
Edifici de la Tinença d'Alcaldia al Port de Sagunt.

S’han instal·lat dos intèrfons amb comunicació permanent i directa, un en la dependència central de la policia de Sagunt i un altre en la del Port de Sagunt

La Policia Local de Sagunt ha posat en funcionament un nou servici mitjançant la instal·lació de dos intèrfons amb comunicació permanent i directa amb la Central de Policia Local. Este sistema complementa el servici presencial d’Agents de Policia Local en les dependències de Sagunt i el Port de Sagunt (de 7.30 a 21 h i de 7.30 a 17 h respectivament).

Estos intèrfons han sigut instal·lats a l’entrada de les dependències que la Policia Local té a Sagunt i al Port de Sagunt. Al costat dels intèrfons s’ha instal·lat un panell informatiu amb indicació dels horaris de les dependències i les maneres de comunicar-se amb la Policia Local de Sagunt, bé a través de l’intèrfon o dels telèfons 96.265.58.84 i 112.

Concretament, a Sagunt s’ha instal·lat al carrer d’Abril, al costat de la porta d’accés a la dependència de la Policia Local de l’Ajuntament de Sagunt i al Port de Sagunt s’ha instal·lat en la Tinència d’Alcaldia al costat de la porta d’accés principal. El sistema està format per un intèrfon situat en la via pública al costat de cada dependència de Policia i una pantalla amb càmera en la Central de Policia, d’esta manera, la Policia podrà veure la imatge del sol·licitant i així podrà prestar-li una millor atenció.

La posada en marxa d’este servici ha permés millorar l’organització interna de la Policia Local, reorganitzant els seus efectius per donar un major servici en àrees que són més necessàries, alhora que permetrà que durant les 24 hores del dia, tots els dies de l’any, qualsevol ciutadana o ciutadà que necessite de qualsevol tipus d’atenció, servici o ajuda de la Policia Local, tinga una comunicació directa i efectiva des del moment que prema el botó, la qual cosa redundarà en un major acostament del servici de Policia, la resolució de qualsevol dubte o la mobilització de patrulles d’una manera immediata per prestar l’ajuda que necessiten.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Intervienen 65 kilos de hachís y 25 kilos de marihuana en Sagunt

Este servei possibilitarà que qualsevol persona que no tinga vehicle, accés a les noves tecnologies, telèfons o que necessite d’una ajuda immediata, puga contactar d’una manera fàcil i eficaç amb la Policia Local a qualsevol hora del dia i de l’any.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here