Sagunt oferta 14 places d’agents de Policia Local

0
1767
La Policia Local de Sagunt incrementarà els seus efectius

El termini de presentació de les instàncies per a accedir al procés selectiu ja està obert i finalitzarà el 8 de novembre i el 30% està reservat per a dones

La delegació de Personal de l’Ajuntament de Sagunt ha iniciat el procediment per a cobrir en propietat 14 places d’agents de Policia Local. El termini per a la presentació de les instàncies per a accedir al procés selectiu d’oposició ja està obert i finalitzarà el 8 de novembre. Junt a la instància s’haurà de presentar el justificant del pagament de la taxa per dret d’examen que ascendix a 80 euros. De les 14 places ofertades, 9 seran de torn lliure i 5 per mobilitat. Del total de places convocades, es reserva el 30% a dones.

El regidor de Personal, Sergio Moreno, ha declarat que malgrat les limitacions de contractació de personal de manera definitiva “l’Equip de Govern té la ferma voluntat de traure totes les places que ens permet la legislació vigent, en este cas s’han acumulat part de l’oferta d’ocupació pública de 2016 i 2017 en un sol procediment per a agilitar la selecció i disminuir costos”.

Es pot utilitzar la instància model que es facilitarà pel Servici d’Atenció i Informació al Ciutadà (SAIC). El sistema selectiu serà el d’oposició i superació d’un curs selectiu en l’Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències, de contingut teorico-pràctic. Les bases específiques estan publicades en el BOPV del 18 de juliol de 2018.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí