Sagunt oferirà una conferència sobre el futur de la seua indústria i la siderúrgia

0
1208
Imatge de les instal·lacions fèrries de la siderúrgia del Port de Sagunt

El professor de la Universitat de València Juan Ramón Gallego impartirà la conferència ‘Les bases actuals del desenvolupament regional i el futur de la indústria saguntina: l’empremta de la siderúrgica’

L’Ajuntament de Sagunt i el Centre d’Estudis del Camp de Morvedre organitzen per a dimarts que ve 26 de setembre la conferència ‘Les bases actuals del desenvolupament regional i el futur de la indústria saguntina: l’empremta de la siderúrgica’, impartida pel professor titular de la Universitat de València Juan Ramón Gallego Bono.

La xarrada tindrà lloc en el Centre Cívic Antic Sanatori a les 19h i s’emmarca en el programa d’actes ‘100 anys de siderúrgia’, que commemora el centenari de la fàbrica Alts Forns.

Pròximament es realitzaran més conferències, visites guiades, exposicions i altres actes dins de la programació de ‘100 anys de siderúrgia’ que, al matexi temps, s’ha emmarcat en la programació cultural de tardor de l’Ajuntament de Sagunt.

En este sentit, cal informar que la conferència impartida per Buenaventura Navarro titulada ‘La història del Port de Sagunt i la Siderúrgia’ s’impartirà el 19 de desembre, en lloc del 3 d’octubre com estava programada al principi.​

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here