Sagunt obri les seues festes patronals amb la ‘xopà’

0
1383
Imatge de la 'xopà' de Sagunt

El Dia del Major i la macro discomòbil Sagunt Summer Festival són els principals actes de la primera jornada de festes

El divendres 13 de juliol a les 19.00 hores s’inaugurarà el recinte de festes i la fira d’atraccions. Amb este acte començaran les dos setmanes de festes en les quals les diferents penyes s’agruparan nit rere nit en el recinte firal per a gaudir dels esdeveniments taurins des dels seus respectius cadafals.

Eixa mateixa nit es durà a terme la celebració del Dia del Major en la plaça Cronista Chabret amb un sopar per a les persones majors de la ciutat. Després de la vetlada hi haurà un ball amenitzat per Sonia Armela i el trio Music Jam.

El dissabte 14 de juliol arribarà el plat fort d’este inici de les festes. El dia començarà amb la concentració de les penyes a les 12.00 hores en el recinte firal. Totes les agrupacions realitzaran un recorregut que les portarà fins a l’Ajuntament. Des de les 13.00 hores es realitzarà la tradicional xopà des del balcó de l’Ajuntament.

Una vegada finalitzat este acte hi haurà un correbous i una prova de vaques a càrrec de la ramaderia Gerardo Gamón. De vesprada es podrà veure també una exhibició especial de la ramaderia Germans Ozcoz. Ja a la nit es durà a terme un correbous amb sis bous embolats a les 24.00 hores. Després d’estes seguirà la festa taurina amb l’exhibició de dos vaques i dos bous embolats.

Després d’esta llarga jornada taurina es realitzarà en la plaça del Bicentenari de Romeu la macro festa Sagunt Summer Festival en la qual actuaran els dj’s Charly Wise, Aitor García i Xisco Mañez amb animació i regals per als assistents.

El diumenge, 15 de juliol, es durà a terme un vermut musical al carrer Castell cortesia de la Taverna La Serp a les 12.30 hores. A la vesprada tornarà a haver-hi vaques en el recinte firal des de les 19.00 hores. A la nit, a les 23.00 hores hi haurà un concert de la Banda Simfònica Lira Saguntina en la plaça Major. A les 24.00 hores es podran veure en el recinte de fires tres vaques i dos bous embolats. Per a finalitzar el primer cap de setmana de festes hi haurà en la plaça Bicentenari de Romeu un Disc Èxits amb els dj’s José Andrés, Raúl T i Chris García a partir de les 00.30 hores.​

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí