Sagunt obri aquesta setmana l’aparcament subterrani de l’avinguda Doctor Palos

0
802
Les autoritats municipls de Sagunt han visitat l'aparcament.

Compta amb 192 places distribuïdes entre l’aparcament rotatori, els abonaments i les places en propietat

​En els pròxims dies obrirà l’aparcament subterrani de l’avinguda Doctor Palos, una vegada superades les últimes proves dels sistemes. Este matí, l’empresa que gestiona l’aparcament, Nou Parking Sagunt, ha presentat el projecte a l’alcalde de Sagunt, Darío Moreno, i ha anunciat que obriran esta setmana. També han assistit a l’acte els regidors de l’equip de govern, Javier Raro, Pepe Gil i Guillermo Sampedro.

El nou pàrquing compta amb 192 places distribuïdes en dos plantes subterrànies. La primera planta, amb 95 places, està destinada a aparcament per a abonats i per al sistema de rotació, és a dir, les places destinades a aparcar per minuts o hores. La segona planta, amb 97 places, estarà dedicada a les places en propietat.

L’alcalde Darío Moreno ha destacat els beneficis que portarà esta nova infraestructura: «El nostre compromís des de principis de legislatura ha sigut desbloquejar temes que portaven massa anys paralitzats. En este cas, parlem del pàrquing de Doctor Palos, un pàrquing imprescindible per a tota la zona, una zona en la qual el problema d’aparcament és especialment apressant». L’alcalde ha ressaltat que les instal·lacions són del més alt nivell i «és una molt bona notícia per al barri pel problema d’aparcament que té, però també per a tota la ciutat, atés que este pàrquing permetrà donar servici també als usuaris de Correus, els Jutjats i el poliesportiu».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí