Sagunt obri al trànsit rodat el pont d’accés al polígon químic després de la seua reforma


0
810
Les obres han suposat una inversió de quasi 400.000 euros.

Una vegada finalitzats els treballs de reparació, reestructuració i asfaltat el trànsit rodat podrà tornar a circular per l’estructura des d’este divendres 26 de març

Les obres de readequació del pont d’accés al polígon químic han finalitzat amb èxit esta setmana i la infraestructura quedarà oberta al trànsit rodat a partir d’este divendres 26 de març. «Després d’uns mesos d’interrupció del trànsit quedarà totalment obert i per tant els veïns del Grau Vell així com els que van a certes empreses tindran millors accessos», ha anunciat el delegat de Manteniment de l’Ajuntament de Sagunt, Pepe Gil.

L’actuació ha consistit en la reparació d’aparells de suport i dels danys causats pel moviment del tauler del pont així com altres correccions que han permés frenar el moviment del tauler i restituir l’estat dels elements danyats. Per a això es van col·locar microsistemes hidràulics que van elevar les bigues, de 150 tones, per a inserir uns tascons fabricats a propòsit i instal·lar tots els sistemes que evitaren els problemes que van obligar a executar esta actuació de manera urgent, a pesar que mai hi va haver perill per a la seguretat ciutadana, tal com ha afirmat el regidor, gràcies a que l’actuació es va emprendre amb antelació per tal de previndre mals majors.

Així mateix, s’han millorat altres parts del pont que en principi no estaven previstes en el projecte, aprofitant que s’havien iniciat estos treballs. Així, les baranes protectores i les muralletes també s’han posat a punt, al mateix temps que s’ha reasfaltat i pintat de nou les línies de la calçada. «En principi no es pensava repavimentar la superfície del pont però hi ha hagut possibilitat de readequar-lo totalment», ha explicat Gil, que ha avançat, a més, que en breu estarà acabada la rotonda que dona accés a Parc Sagunt I.

L’Ajuntament de Sagunt va adjudicar el passat 12 de novembre el contracte d’obres de reparació d’esta infraestructura a l’empresa Azul Construcción Repair S.A. per un import de 398.908 € (IVA inclòs).

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here