Sagunt inicia les obres a les oficines dels Alts Forns per traslladar diversos serveis municipals

0
700
Oficines dels Alts Forns de Sagunt

L’Equip de Govern de Sagunt espera que estiguen finalitzades en el termini d’un mes i després s’òbriguen les portes als ciutadans

Este dilluns s’ha signat l’acta de replanteig que dóna començament a les obres que el consistori realitzarà en l’antic edifici d’oficines de l’empresa Altos Hornos del Mediterráneo amb l’objectiu de traslladar allí diferents servicis municipals. Amb açò, quedaran lliures espais en el Centre Cívic de l’Antic Sanatori que seran destinats a associacions i a altres usos veïnals.

Per al regidor de Manteniment i de Contractació, Pepe Gil, “l’habilitació d’este nou espai per a atendre els ciutadans i ciutadanes ben segur millorarà la prestació de serveis als mateixos”. Alguns dels servicis traslladats a la nova zona d’oficines municipals seran la majoria d’àrees del departament de Servicis Socials, el Gabinet Psicopedagògic i part del departament de Participació Ciutadana, segons ha informat Gil.​

Les obres, que suposen una inversió d’aproximadament 50.000 euros (més IVA) i tindran una durada d’un mes, consistixen principalment en l’adequació del lloc pel que fa a seguretat. També es treballarà en la millora de desguassos d’aigües pluvials per a evitar problemes d’humitats i, en general, a preparar a l’edifici perquè no es veja afectat per diferents fenòmens atmosfèrics.

Paral·lelament a les obres tindrà lloc el subministrament del mobiliari i material d’oficina necessari. Amb açò, en el termini mínim d’un mes i mig comptant des de hui les noves oficines obriran les seues portes a la ciutadania, segons ha indicat el regidor.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here