Sagunt inicia les obres de millora del CEIP Baladre

0
895
L'alcalde de Sagunt, Quico Fernàndez, ha visitat les obres que van començar dilluns

La subvenció de la Diputació de València, que ascendix a 169.061,20 euros, permet el canvi de finestres i portes per a millorar la climatització de les aules

L’alcalde de Sagunt, Quico Fernández, i el regidor d’Educació, José Manuel Tarazona, han visitat este matí el col·legi públic Baladre que es troba en obres. Gràcies a la inversió de la Diputació de València, dins del Pla municipal de manteniment de col·legis, un total de 169.061,20 euros s’invertiran a millorar les condicions bioclimàtiques del centre, dut a terme per l’empresa adjudicatària Construcciones Rafael Zarzoso SL, sota la direcció facultativa de l’arquitecte Ernesto Ferreres.

Les obres es van iniciar dilluns passat i està previst que finalitzen la setmana vinent. Esta quantia va destinada al canvi de finestres i portes, a causa de la seua deterioració, a solucionar problemes de funcionalitat i a una millora d’eficiència energètica i condicionament i confort climàtic en les aules del centre. Entre les actuacions també es va a instal·lar làmines orientables per a regular l’entrada de llum i calor a les aules. Segons informes tècnics, les finestres del CEIP Baladre requerien d’una actuació urgent, ja que són les que pitjor es troben del municipi. Moltes es trobaven deformades, impossibilitant la seua obertura normal i és necessari garantir un entorn segur i dotat d’un aïllament mínim per a un normal funcionament.

L’alcalde de Sagunt ha agraït a la Diputació de València esta inversió, ja que “en la nostra ciutat deixaran aproximadament 500.000 euros amb l’actuació, a més de Baladre, en el Victoria i Joaquín Rodrigo, en l’Ausiàs March i en el Conservatori”. Respecte a este pla, Fernández ha assegurat que tracta de “renovar escoles que ja tenen molts anys i que tenen un consum energètic molt important perquè les portes i les finestres no estan en les millors condicions. I fer-ho gràcies a la Diputació és una gran notícia, perquè fins a esta legislatura la Diputació es dedicava a fer coses molt estranyes, ara es dedica a gastar-se els diners en les persones”.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  La Policia Local de Sagunt presenta els dos nous vehicles de la seua flota

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here