L’Ajuntament de Sagunt posa en marxa un nou Directori d’empreses

  0
  2642
  Cristina Plumed, Quico Fernàndez i Miguel Chover

  Esta nova eina permetrà el registre d’empreses i persones autònomes de la comarca del Camp de Morvedre

  El nou Directori d’empreses per a la Comarca del Camp de Morvedre, eina de registre d’empreses i persones autònomes, ha estat presentat este divendres per l’alcalde de Sagunt, Quico Fernández, juntament amb el regidor de Promoció Econòmica, Miguel Chover, i la presidenta d’ASECAM, Cristina Plumed.

  En este sentit, el regidor de Promoció Econòmica, ha declarat que “este directori d’empreses té un doble objectiu, d’una banda donar transparència a tota l’activitat administrativa que realitza l’Ajuntament de Sagunt i, d’altra banda, posar al servei de totes les empreses de la ciutat, PIMES i autònoms, una eina per donar a conèixer tots els seus productes a tota la ciutadania”.

  Les empreses i persones físiques que així ho desitgen podran inscriure’s gratuïtament en este registre i donar difusió dels seus serveis a la ciutadania. “En definitiva, tractem d’obrir un espai perquè tots aquells que, voluntàriament, vulguen informar sobre els seus productes i serveis, ho puguen fer a través d’esta pàgina web interactuant amb els clients” ha assenyalat Miguel Chover.

  Pel que es refereix a la data final de llançament, durant la presentació s’ha indicat que el pròxim dilluns començarà a funcionar este nou servei. “Estem donant-li els últims retocs i a partir de la pròxima setmana, qualsevol ciutadà podrà accedir a este espai per a conéixer les possibles empreses que, davant una necessitat, es puga recórrer a elles, sempre que s’hagen inscrit prèviament”.

  A través de l’adreça web http://directoriempreses.aytosagunto.es les empreses podran inscriure’s gratuïtament i informar dels seus serveis al públic i fer d’esta eina una finestra més per a donar-se a conèixer entre els seus potencials clients. Per la seua banda, el regidor de Promoció Econòmica, Miguel Chover ha puntualitzat que “a nosaltres com a ajuntament, també ens va a servir, i anem a donar compliment a un acord plenari de poc més d’un any, en el qual se sol·licitava que el consistori també poguera tenir una base de dades per a acudir quan estigam realitzant contractes menors, per exemple, poder acudir a empreses que es dediquen a una determinada labor”.

  D’altra banda, la presidenta d’ASECAM, Cristina Plumed, ha assenyalat que “amb esta eina, es pretén conéixer la grandària de les empreses que estan en la comarca i quina concentració tenen, per exemple les PIMES o les microPIMES, a que es dediquen, sobretot en el sentit de les ajudes. Les ajudes que es van a fer, per exemple, per a la reindustrialització, o altres tipus diferents d’ajudes de les quals informara ASECAM, per exemple a través de l’IVAFE (Institut Valencià per a la Formació Empresarial), ací es pot saber què tipus d’empreses hi ha i per a qui val la pena demanar estes ajudes”.

  Este servei web ha sigut desenvolupat per l’empresa Encamina, i estarà inclòs dins de la web de l’Ajuntament de Sagunt. D’altra banda, cal destacar que la web també està adaptada per a tablets i telèfons mòbils, d’esta manera, els usuaris d’esta pàgina web podran buscar des de casa o amb els seus dispositius qualsevol establiment o servei que desitgen i, amb la tecnologia de localització, podran situar-les al mapa i dirigir-se a elles.

  Finalment, Cristina Plumed ha argumentat que “una eina com esta feia falta. Una ciutat com Sagunt, no podia no tindre un Registre d’empreses. A partir d’ara el que fa falta és que les empreses col·laboren i es registren”.

  DEJA UNA RESPUESTA

  Por favor ingrese su comentario!
  Por favor ingrese su nombre aquí