Sagunt obri un nou centre cívic en el barri d’Els Vents

0
1527
Imatge de l'acte inaugural

L’alcalde de Sagunt, Quico Fernández, diversos regidors i membres de diferents associacions van inaugurar el local situat en el carrer Vent de Penagall

El barri d’Els Vents, en el nucli urbà del Port de Sagunt, ja compta amb un centre cívic. Este dijous 21 de desembre, l’alcalde de Sagunt, Quico Fernández, la regidora de Participació Ciutadana, María Giménez, així com altres membres de l’Equip de Govern i de diferents associacions locals, com la Federació de Veïns de Sagunt, van inaugurar este nou centre, situat en el carrer Vent de Penegall, numero 3, en un local municipal.

Este local servirà perquè diferents associacions no lucratives, com l’Associació de Veïns Els Vents o DISCAMP, puguen reunir-se, realitzar activitats amb l’acció social i participativa o atendre els associats i els voluntaris.

L’alcalde de Sagunt, Quico Fernández, va aprofitar l’ocasió per a recordar el caràcter municipal del local que servirà perquè diferents associacions del barri del Port de Sagunt puguen tindre un lloc on organitzar tot tipus d’activitats i va agrair el gran treball que totes elles fan per Sagunt.

Per la seua banda, la delegada de Participació Ciutadana, Maria Giménez, va recordar la importància d’estos centres que afavorixen l’associacionisme en el municipi i, per això, “des del departament de Participació Ciutadana considerem imprescindible continuar oferint espais com este que complixen amb les necessitats bàsiques de les nostres entitats socials”.

La Federació de Veïns de Sagunt, que va organitzar la inauguració, va oferir una exposició de pintures dels veïns de La Forja i un concert a càrrec de l’Associació Cultural Amics de la Guitarra amb el que es va amenitzar la inauguració.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  El relat turístic de Sagunt incorpora l'herència siderúrgica basca

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here