Sagunt neteja el fang amb el que ha inundat el riu Palància el passeig marítim pel seu desbordament

0
1492
Imatge de les tasques de neteja a la platja.

La zona costanera de la localitat ha sigut una de les més danyades pel temporal, sobretot per la concentració d’arena desplaçada pel fort vent

L’empresa pública de neteja de Sagunt SAG ha explicat les seues intervencions pels efectes de la borrasca Celia durant les passades setmanes. Aquest temporal de pluja i vent ha ocasionat estralls, principalment, en la zona de les platges.

Si fa uns dies la SAG va haver d’intervindre en el passeig marítim, concretament, en el tram comprés entre la Plaça de la Concòrdia i Ciudadmar, per a retirar les tones d’arena acumulades a conseqüència del fort vent, ara se li suma els treballs d’evacuació i drenatge després del desbordament del Riu Palància.

El riu ha convertit en un fanguer el passeig marítim, on la mescla d’aigua i arena han deixat, pràcticament intransitable, aquesta zona de la ciutat. Amb la finalitat de poder fer front a aquesta complicada situació, la SAG s’ha vist obligada a reforçar els serveis per a poder atendre les demandes de neteja, manteniment i condicionament de les zones més afectades per aquest temporal.

Actualment, els esforços s’estan centrant en la neteja de la zona costanera, encara que també s’ha hagut d’intervindre en altres punts de la ciutat on s’han produït danys en l’arbratge, així com el desplaçament dels contenidors de fem per la forta acció del vent.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí