Sagunt serà meta de la 6ª etapa de la Vuelta a España 2017

0
1200
L'alcalde de Sagunt i la regidora de Turisme van estar en la presentació de la Vuelta a España 2017

L’etapa de la Vuelta a España tindrà 198 km i es disputarà el 24 d’agost, començarà a Vila-real i la meta estarà a l’avinguda Mediterrani del Port de Sagunt

Sagunt serà la meta de la 6ª etapa de la Vuelta Ciclista a España 2017. Per a la 72 edició de la Volta, l’organització va presentar dijous en el Palau de Congressos de Madrid el seu recorregut i l’elecció del municipi com a punt final, concretament en l’avinguda Mediterrani del Port de Sagunt.

Esta etapa es disputarà el dijous 24 d’agost, i amb 198 quilòmetres serà la segona més llarga de tota la volta.

L’Alcalde de Sagunt, Quico Fernández, i la regidora de Turisme, Natalia Antonino, van assistir dijous a la presentació del recorregut. Fernández assenyala que l’arribada “es troba en un espai molt representatiu de la nostra ciutat, en època de plena ocupació per a mostrar la nostra platja, la nostra ciutat i projectar la imatge de Sagunt com un lloc que, en estos moments, està sent referència en molts aspectes entre molts municipis”.

La regidora de Turisme, Natalia Antonino, s’alegra de que siga “en període vacacional, ja que és molta la gent que pot veure’s beneficiada, tant la que ve a passar les seues vacances a la nostra ciutat com els nostres propis ciutadans i hostelers”.

Fernández agraeix a la Diputació haver triat a Sagunt, ja que “és una ciutat de gran tradició ciclista amb figures tan rellevants en la història com René Marigil, Fede Garcia i molts d’altres. Esta és una manera de fer un homenatge a René que va voler portar la Volta en els últims anys i no va poder i ara va a ser una realitat”.

D’una altra banda l’alcalde també destaca que “és curiós com moltes de les ciutats per on passa la volta són o estan a punt de ser patrimoni de la humanitat, com Nimes on comença la 1ª etapa, Conca que ja ho és i, curiosament, Sagunt que aspira a ser-ho”. A més, assegura que procediran a la retirada dels guals d’esta avinguda, “ja que dificulten el final de l’etapa i que també són un problema per als ciutadans”.

Antonino destaca que, durant els comentaris de la presentació d’esta etapa, “els propis ciclistes van destacar la nostra com una etapa dura, però amb unes vistes precioses, fent referència al Garbí i al Cim de l’Oronet”. L’etapa està qualificada, segons l’ex ciclista Fernando Escartín, de mitja muntanya, així com una etapa “propícia per a les escapades. La pujada al Garbí pot reagrupar una selecció que es dispute la victòria, però tot dependrà de la solidesa de la fugida. A hores d’ara ja hi haurà una quinzena de corredors desmarcats en la general i sabrem qui està en condicions de barallar per la Volta”.

Per veure les notícies destacades de hui, punxa ací.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here