Sagunt elaborarà una memòria sobre la situació de la població gitana del municipi

0
1087
Ajuntament de Sagunt

L’objectiu és confeccionar un pla d’inclusió de la població gitana resident a Sagunt així com millorar la qualitat de vida de la ciutadania en general i en particular d’esta població

L’Ajuntament de Sagunt elaborarà un diagnòstic social sobre la situació de la població gitana en el municipi. L’objectiu és elaborar un pla d’inclusió que s’ajuste a la realitat de la situació en la qual es troba esta població i millorar la qualitat de vida de la ciutadania en general i en particular de la població gitana que es troba en situació de risc o d’exclusió social.

La regidora de Servicis Socials, Mónica Caparrós, ha assegurat que la finalitat del contracte “és l’elaboració d’un diagnòstic social sobre la situació de la població gitana en el municipi de Sagunt, tenint com a objectiu final fer-ho d’acord amb els eixos definits per la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, i on es presenten les nostres necessitats en el municipi”.

La memòria la realitzarà la Cooperativa El Rogle, l’empresa a la qual se li ha adjudicat el contracte, per una quantitat de 15.000 euros (IVA inclòs). El Rogle farà un diagnòstic social que facilitarà conéixer el perfil de la població gitana a Sagunt, identificar febleses i fortaleses que es presenten en els diferents sistemes de Protecció Social, així com conéixer el grau d’inclusió d’esta població en les àrees de participació ciutadana, cultura, moviments associatius, xarxes socials, etc. Les conclusions i les propostes que s’extraguen d’esta memòria quedaran definides d’acord amb el pla d’inclusió de la població gitana de la Comunitat Valenciana.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here