Sagunt manté l’alerta groga per pluges i tempestes aquest cap de setmana

0
1023
El barranc de Gausa de Sagunt inundat

Les previsions apunten a cels nuvolosos, pluges febles i tempestes durant el cap de setmana

El litoral nord de València continua en alerta per les pluges. L’Agència Estatal de Meteorologia situa a gran part de la Comunitat Valenciana en alerta groga davant el retorn de pluges i tempestes.

Pel que fa a Sagunt, la jornada estarà marcada per un temps bastant insegur i amb atmosfera inestable, la qual cosa es traduirà en un dia gris i ennuvolat. Els cels nuvolosos seran evidents durant el matí, podent produir-se algun ruixat feble i intermitent, mentre que a partir de migdia s’intensifica la possibilitat de pluja i tempesta. D’esta manera, segons les previsions, es produiran pluges febles, però existix una alta probabilitat de tempestes amb vent que bufe direcció est.

Quant a les temperatures, s’espera un lleuger descens, situant les màximes en els 25 graus i les mínimes en els 20. Per al cap de setmana la situación serà similar amb jornades marcades per la nuvolositat i la tempesta.

A causa d’esta situació, es recomana a veïns i veïnes extremar les precaucions en encreuaments, guals inundables i altres zones conflictives, així com a respectar la senyalització que es puga col·locar en estos punts.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here