Sagunt licitarà l’arrendament de la cafetaria de la pèrgola del Triangle Umbral després de la seua rehabilitació

0
760
La licitació de l'arrendament de la cafeteria es publicarà la pròxima setmana.

Totes les persones i empreses interessades a concórrer a esta licitació, tindran 15 dies naturals per a realitzar el tràmit, a partir de l’endemà de la publicació de l’oferta pública

L’Ajuntament de Sagunt ha invertit 45.962,70 € (IVA inclòs) en les obres de rehabilitació del bar cafeteria ‘La Pèrgola’, situat en el Triangle Umbral del Port de Sagunt. En relació a eixa instal·lació, la setmana vinent, a través del departament de Patrimoni Municipal, es traurà a licitació el seu arrendament. D’eixa manera, totes les persones i empreses interessades en optar a esta licitació, tindran 15 dies naturals per a realitzar el tràmit, a partir de l’endemà de la publicació de l’oferta pública.

Els criteris d’adjudicació es basen en el preu i en tres millores. La renda anual mínima haurà de ser 24.684,91 € anuals + IVA (21%), a l’alça. I, pel que fa a l’horari d’obertura i de tancament, la cafeteria s’obrirà diàriament, inclosos dissabtes, diumenges i festius, com a mínim, de 10.00 a 21.00 hores a l’hivern i fins a la 1.30 de la matinada a l’estiu. Per vacacions, descans del personal, malaltia o similars, es podrà autoritzar el tancament de les instal·lacions durant un màxim de 15 dies a l’any.

La regidora de Patrimoni Municipal, Ana María Quesada, ha explicat que: «Per fi, després de molt de temps de treball, podem dir que traiem a licitació l’arrendament de la cafeteria de la Pèrgola, en el Triangle Umbral. És un servici llargament demandat i sol·licitat sempre, per eixa raó entenem que és necessari que estiga obert. A més, està en un entorn únic».

En eixe sentit, la regidora ha animat totes les persones interessades a presentar-se a la licitació i «espera que siga una molt bona persona qui acabe gestionant La Pèrgola, d’una manera adequada i sempre amb la intenció de donar el millor servici possible a la població del nostre municipi».

Les obres que es van efectuar en el bar cafeteria es va centrar principalment en els lavabos, en la reparació i substitució dels revestiments horitzontals i verticals, així com de la fusteria exterior i interior. També, en la instal·lació de lampisteria i electricitat, tancament de les terrasses i l’ampliació del seu sòl. A més, s’ha construït una rampa d’accés i s’ha reparat la xarxa d’evacuació d’aigües residuals i la instal·lació de gas, entre altres actuacions.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí