Sagunt invertirà 320.000 euros per a l’asfaltat de 14 camins rurals

0
1027
Les intervencions estan impulsades pel Consell Agrari de Sagunt

La licitació de les obres es finançarà amb una inversió de 275.000 euros de Tresoreria i 45.000 euros del Consell Agrari per millorar els camins amb urgències de millores

El Consell Agrari, a través de la Junta Rectora, ha aprovat una licitació de 320.000 euros per a l’asfaltat de 14 camins. Estos camins estan repartits per tot el terme de Sagunt i la inversió eixirà de 275.000 euros finançats pel remanent de Tresoreria i 45.000 euros del remanent d’altres partides del propi Consell.

El regidor del Consell Agrari, Enric Ariño, ha assegurat que els 14 camins “estan repartits per tot el terme, per totes les bandes, tant per la zona de muntanya com per la zona baixa, partides de la zona de Gausa de muntanya i també la part més a l’interior, que a vegades se’ns oblida que forma part del terme”.

Ariño excusa que no s’intervinga en tots, “sabem que és insuficient perquè Sagunt té una extensió molt gran de 135 km² i milers de quilòmetres de camins rurals i no podem arribar a tots. En esta fase se solucionaran aquells que creguem que tenen més urgència a l’hora de fer una inversió”.

Els camins en els quals s’intervindrà són: Pinada, Pere Gil, Racó Gausa, Sant Roc, carrer Pitera, Sant Esperit, Comediana, Bassa Comediana, camí servici Gausa, un tram d’Hostalera, Salt del Cavall, un tram de Pereres, Tres Eres i la Canyada Inglés.

En el que va d’any, el Consell Agrari, a través d’una licitació anterior va procedir a la intervenció i/o asfaltat en els camins de Povitxol fase II, Petrés, Corretger i Vell d’Almenara.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here