Sagunt inverteix vora 50.000 € en dotar amb 75 nous jupetins antibales als agents de la Policia Local

0
860
El regidor de Policia amb els agents que patrullen els barris de Sagunt

El jupetí està compost per dos únics panells balístics, un frontal i un dorsal; una funda d’ús intern, una funda d’ús exterior i una bossa de transport

La Junta de Govern ha adjudicat el contracte de 75 jupetins antibales externs/interns per a home i dona per al cos de la Policia Local de l’Ajuntament de Sagunt a l’empresa FEDUR S. A. per 49.458 euros IVA inclòs. Estos jupetins són d’ús individual amb protecció antibales, antiganivet i antipunxó.

El regidor de Policia Local, Enric Ariño, ha explicat que “era una demanda llargament feta per el col·lectiu, ja que ens trobem en alerta quatre, pot haver risc. Recordar que ja teniem jupetins però no eren individualitzats. Ara el que es va a fer es que cada policia tindrà el seu, a la seua mida i ara hi ha uns estandars depenent de les talles que estàn sempre a disposició de les policies que van a fer el servei en el carrer”.

El jupetí està compost per dos únics panells balístics, un frontal i un dorsal; una funda d’ús intern, una funda d’ús exterior retolada segons especifique Prefectura a l’adjudicatari i una bossa de transport. Estos han de garantir la protecció en tota la superfície, cobrint pit, esquena i costats. D’altra banda, els jupetins tindran una forma anatòmica de tal manera que limiten els menys possible els moviments del cos, no produint molèsties en el desenvolupament normal del servici, incloent la conducció de vehicles.

El contracte té un termini de lliurament que consta de 15 dies per a la realització dels mesuraments des de la formalització del contracte. El lliurament dels jupetins es realitzarà en el termini màxim de 90 dies naturals des de l’última presa de mesures i comprovació de les talles dels jupetins.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí