Sagunt intensificarà el control i vigilància per l’augment d’abocaments incontrolats de residus a diferents zones

0
637
Imatge d'un dels abocaments incontrolats de Sagunt

La SAG contracta 24 persones de reforç i avança el servei extraordinari estival de recollida de residus

La Societat Anònima de Gestió (SAG), l’empresa pública de l’Ajuntament de Sagunt, ha contractat 24 persones de reforç per a la recollida de deixalles en determinades zones de la ciutat durant l’època estival. El servei s’ha avançat a la primera setmana de juny, ja que en altres anys es feia a mitjans del mateix mes, a causa de l’augment incontrolat de fem i estris en algunes zones de la ciutat, tal com ha explicat el regidor delegat de la SAG, Roberto Rovira.

Durant esta setmana ja s’ha procedit a la retirada de poda i estris incontrolats que hi havia en el nucli d’Almardà, al marge de la recollida habitual del fem, i a partir d’esta vesprada es procedirà a fer el mateix en les zones de muntanya. Segons ha declarat Rovira, «ahir ens vam reunir amb l’Associació de Veïns d’Almardà, Corinto i Malva-rosa per a conéixer els problemes de primera mà i poder gestionar millor tot el referent a la recollida de residus i poder prendre decisions i posar solucions sobre este tema i este matí amb l’Associació de Veïns del Pla del Bou per a veure la zona in situ i veure els problemes i les zones crítiques». A més, ha avançat que esta vesprada ho farà amb l’Associació de Veïns de Bonilles per a tractar el mateix assumpte.

Segons ha manifestat el regidor, els propis veïns i veïnes de totes les zones on hi ha punts crítics de recollida de fem o d’abocament incontrolat són conscients del problema d’incivisme. És per això que l’edil ha recordat que existixen els servicis d’ecoparc mòbil i fix els horaris del qual es troben disponibles en la web, així com del servici de recollida domiciliària. En este sentit ha demanat a eixes persones incíviques que facen ús d’estos servicis que la SAG posa a la seua disposició.

Així mateix, el regidor ha anunciat que s’ha posat en contacte amb la Policia Local i la Guàrdia Rural perquè intensifiquen la vigilància i el control en aquelles zones crítiques per a procedir a sancionar a eixes persones que incívicament i indegudament depositen estris, fem o restes de poda en llocs no adequats i que perjudiquen greument la resta de veïns i veïnes que sí que complixen les normes.

A més, Rovira ha recordat que a partir de l’1 de juliol l’Ajuntament de Sagunt reforçarà el servici que presta la SAG de recollida de residus i neteja de la ciutat gràcies el pla d’ocupació que el consistori va aprovar recentment.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here