Sagunt inaugura les noves instal·lacions d’escalada del poliesportiu municipal

0
753
Imatge del rocòdrom del poliesportiu de Sagunt

Dissabte es va realitzar una jornada de portes obertes a la Sala Boulder i al Rocòdrom del poliesportiu internuclis de Sagunt

El poliesportiu municipal (internuclis) de Sagunt compta des de dissabte passat amb dos noves instal·lacions per a la pràctica de l’escalada. La inauguració del Rocòdrom i de la Sala Boulder, va estar acompanyada d’una jornada de portes obertes organitzada pel Club d’Escalada Sargantana en la qual, tant xiquets com adults, van poder gaudir de les instal·lacions amb ajuda dels escaladors experimentats del club.

A diferència del Rocòdrom, que és una única paret vertical amb presses per a agafar-se amb arnés i corda, la Sala Boulder és una instal·lació on totes les parets tenen preses i un sòl amb una superfície tova ja que, com que no hi ha parets tan altes com al Rocòdrom, no cal corda per a assegurar-se.

La jornada es va iniciar a la Sala Boulder, situada al pavelló cobert. L’assistència a este acte va ser més que notable, amb gran quantitat de membres del club, tant adults com xiquets, així com membres de la corporació municipal, entre els quals es trobava el regidor d’Esports, Miguel Chover, i mitjans de premsa locals. La vicepresidenta del Club d’Escalada Sargantana, Carolina Fuertes, va llegir un xicotet discurs on va parlar de la fundació del club i de la seua història. Després es va realitzar una entrega d’obsequis a diversos membres del club, sense els quals no haguera sigut possible la construcció de les instal·lacions.

Més tard, l’acte es va traslladar al Rocòdrom, que està a l’exterior del pavelló. Ací, els membres més experimentats del club van preparar la paret amb gats i cordes perquè els assistents pogueren escalar amb supervisió i seguretat.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  L'Hospital de Sagunt acull la XII Jornada sobre el càncer de mama

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here