Sagunt inicia el projecte ‘T’Acompanyem’ per a afavorir la inclusió de persones en situació de risc o exclusió social


0
1027
Centre Cívic de l'Antic Sanatori de Sagunt

Per tercer any consecutiu el consistori torna a iniciar este projecte que desenvoluparà plans individualitzats per a cadascuna de les persones participants

L’Ajuntament de Sagunt torna a posar en marxa, per tercer any consecutiu, el projecte ‘T’Acompanyem. Itineraris Integrats per a la Inserció Sociolaboral’. Este projecte, realitzat conjuntament entre els departaments de Serveis Socials i Promoció Econòmica i Indústria de l’Ajuntament de Sagunt, es basa en la realització d’actuacions que afavorisquen la inclusió activa de persones en situació de risc o exclusió social. Durant el desenvolupament del projecte, l’equip tècnic encarregat del mateix orientarà i acompanyarà a les persones participants en el procés de millora de la seua situació sociolaboral així com també impartirà accions formatives per millorar la seua qualificació professional i el seu nivell d’ocupabilitat.

La regidora de Promoció Econòmica i Industrial, María José Carrera, ha declarat que este és un projecte molt interessant per a la ciutat de Sagunt perquè afavoreix la inclusió d’aquelles persones que es troben en situació de risc d’exclusió social i ha manifestat que l’any que ve “parlarem amb Conselleria per a agilitar els processos i els tràmits i aconseguir que el programa dure més mesos ja que finalitza el 31 de desembre”.

L’equip tècnic encarregat de desenvolupar este projecte ja ha començat a atendre a la població que més problemes presenta a l’hora d’incorporar-se al mercat laboral. Per poder fer-ho s’estan realitzant entrevistes personals amb la finalitat de desenvolupar un itinerari individualitzat per a cadascuna de les persones participants, amb suport personalitzat i ateses les necessitats de cada cas.

Es tracta d’una actuació cofinançada per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu 2014-2020 de la Comunitat Valenciana i que és impulsada des de la Vicepresidència i la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives. Enguany la subvenció rebuda per al desenvolupament del projecte ascendeix a 133.928,56 euros.

Este projecte, que es desenvoluparà fins al 31 de desembre de 2019, és prorrogable en futures convocatòries i enguany, a diferència de l’any anterior, es durà a terme amb ciutadans i ciutadanes del Port de Sagunt.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here