Sagunt comença aquest dissabte la temporada estival amb l’inici del servei de platges

0
5888
Servei de socorrisme de Sagunt.

La campanya durarà fins al pròxim 26 de setembre i el servei de Salvament i Socorrisme comptarà amb una plantilla de 39 persones que augmentarà fins a 44 els mesos de juliol i agost

El servei de Platges de l’Ajuntament de Sagunt inicia este dissabte 29 de maig la seua activitat per a una campanya estival que enguany es prolongarà fins al pròxim 26 de setembre. El regidor de Platges, Roberto Rovira, s’ha reunit este divendres en el Centre Cultural Mario Monreal per a donar la benvinguda al personal que formarà part de la plantilla este estiu i transmetre’ls les directrius oportunes.

L’equip estarà format per 39 persones, de les quals 26 seran socorristes, sis patrons, sis coordinadors de posta i una ocuparà el càrrec de coordinador de Salvament i Socorrisme. Al juliol i agost s’incorporaran altres cinc socorristes que reforçaran els efectius i permetran ampliar l’horari del servei.

Així, a partir d’este dissabte i fins a finalitzar juny, el servei de Salvament i Socorrisme estarà operatiu des de les 10.00 fins a les 20.00 hores i la vigilància en torre serà de 10.30 a 19.30 hores. Durant els mesos de juliol i agost l’horari de Salvament i Socorrisme començarà a la mateixa hora, les 10.00, i per les vesprades s’ampliarà fins a les 21.00 hores, mentre que horari de vigilància en torre s’allargarà també a la vesprada i anirà de les 10.30 a les 20.30 hores. A més a més, durant la segona quinzena de juny s’incorporarà també al servei la Policia Local de Platges i el personal dels punts accessibles de Port de Sagunt i Almardà.

El regidor de Platges, Roberto Rovira, ha demanat «responsabilitat a tota la ciutadania» a l’hora de fer ús de les platges del municipi i «que es respecten les normes marcades per les autoritats sanitàries» amb motiu de la pandèmia. Igualment ha incidit en què es faça cas de les indicacions del cos de Salvament «per la seguretat de tots els banyistes». D’altra banda també ha destacat la importància de no deixar residus a la platja, no accedir amb gossos i no accedir a les dunes, i ha recordat que «les platges són espais naturals protegits». L’edil ha advertit també que «la policia té directrius per a sancionar davant estos comportaments incívics».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí