Sagunt informa als afectats de les expropiacions per les obres del tren al port que començaran este any

0
525
Planol de la zona afectada per les expropiacions sobreposat a una vista aèria de Sagunt

El Consell Agrari informarà dels processos d’expropiació que afectaran els camps més pròxims a la zona sud del polígon industrial Camí a la Mar

El Consell Agrari de Sagunt donarà informació als afectats per les expropiacions que, previsiblement, es faran efectives al llarg de l’any a causa de les obres del tren de mercaderies al port de Sagunt. Les persones interessades s’hi trobaran un plànol més detallat en què es poden vore cadascuna de les parcel·les afectades així com la superfície que s’expropiarà. La zona afectada per les expropiacions és una franja perpendicular situada al sud del polígon industrial Camí a la Mar.

El president del Consell Agrari, Enric Ariño, ha demanat prudència als afectats a l’hora de fer els treballs o la previsió de cultius en la zona “perquè molt provablement no puguen collir”. De igual manera, ha aconsellat a aquelles persones que estiguen pensant en transformar la varietat o vulguen arrancar per plantar noves varietats, que tinguen en compte estes expropiacions.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here