Sagunt incorporarà un dron de vigilància per a aconseguir més seguretat en actes multitudinaris i en el trànsit


0
1929
Imatge de la presentació del nou dron de Sagunt

L’aparell de General Drons s’ha presentat en la Fira de la Seguretat i Emergències de la Comunitat Valenciana celebrada a Sagunt

Un nou dron de vigilància per a la seguretat de grans esdeveniments i del trànsit, dissenyat i construït per la companyia valenciana General Drons, s’ha presentat aquest matí en la Fira de la Seguretat i Emergències de la Comunitat Valenciana que s’ha celebrat en el Port de Sagunt.

El nou sistema de vigilància aèria ha sigut adquirit pel cos de la Policia Local de l’Ajuntament de Sagunt. Està dotat d’una càmera d’alta resolució amb la finalitat de de permetre major vigilància, control i seguretat durant la celebració esdeveniments multitudinaris i en el trànsit.

Un nou model de Auxdron que ha sigut exposat al costat del dron de salvament marítim, que després d’entrar en funcionament a la platja de Port de Sagunt en 2017 va aconseguir que aquesta rebera del reconeixement de platja més segura d’Espanya per Bandera Blava.

Es tracta de drons dissenyats pel CEO de General Drons, l’enginyer i ex coordinador de platges, Adrián Plazas, i el Co-fundador de la companyia i també ex socorrista, Enrique Fernández. Places va destacar que “aquest dron té característiques similars al de salvament marítim. De fet pot actuar en condicions meteorològiques adverses, les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any. Hem substituït els flotadors per una càmera d’alta resolució per a garantir màxima seguretat, vigilància i control».

Aquest dron se suma al de de salvament marítim, el qual permet portar dos flotadors amb unflat automàtic que l’aparell llança a les víctimes en casos de rescat en un temps rècord. El Auxdron LFG, després d’haver sigut dissenyat i desenvolupat per enginyers amb dilatada experiència en salvament aquàtic en platges, ha comptat amb la col·laboració de membres del Batalló d’Helicòpters d’Emergències de l’Exèrcit del Terra i responsables de formació de Federació de Salvament i Socorrisme i el Grup d’Investigació en Activitats Aquàtiques i Socorrisme de la Universitat de la Corunya, amb els quals van redactar un estudi al costat de Bandera Blava (GIAAS).

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here