Sagunt incorpora 7 agents interins a la Policia Local per la falta d’efectius per la crisi del coronavirus

0
1412
Els nous agents que s'han incoroporat a la Policia Local de Sagunt

Els nous professionals contractats ja havien superat totes les proves de l’oposició i, donada la necessitat de reforçar la plantilla de la Policia Local per l’actual crisi, s’ha fet possible la seua incorporació

La plantilla de la Policia Local de Sagunt ja s’ha ampliat després de la incorporació dels set nous professionals contractats per a cobrir la falta d’efectius durant la crisi per coronavirus. L’alcalde de Sagunt, Darío Moreno; la regidora de Policia Local, Natalia Antonino; i els comandaments de la Policia Local de Sagunt van rebre dimarts als nous efectius.

En este sentit, Natalia Antonino ha manifestat que «estes incorporacions són un aire fresc per a la plantilla, ja que fa més de 16 anys que no s’incorporava ningú. És una bona oportunitat perquè els nous professionals aprenguen de l’experiència dels companys i companyes desenvolupen eixa vocació que amb tanta il·lusió i ganes ens han transmés».

Darío Moreno ha destacat «l’esforç que s’ha fet per part de l’Equip de Govern d’incrementar la plantilla». A més, el primer edil ha assegurat que estes 7 incorporacions «seran un reforç essencial en estos temps complicats que posen en relleu la necessitat d’un cos com la Policia Local, que es caracteritza per la seua proximitat i per la comprensió de les necessitats dels nostres ciutadans i ciutadanes».

Els set professionals s’han incorporat com a interins després de superar l’oposició que va realitzar l’Ajuntament de Sagunt recentment. Tal com explica la regidora, esta oposició ja estava finalitzada quan va començar la crisi del coronavirus i l’estat d’alarma, però, després de paralitzar-se els tràmits administratius, faltava la resolució, per la qual cosa no s’havia arribat a contractar a cap opositor.

Els nous professionals contractats ja havien superat totes les proves de l’oposició i, donada la necessitat de reforçar la plantilla de la Policia Local per l’actual crisi, s’ha fet possible la seua incorporació. D’esta manera, per la situació excepcional, els professionals s’han incorporat com a personal interí fins a poder cobrir la seua plaça en propietat.

D’altra banda, l’alcalde ha informat hui en roda de premsa de les labors de suport i control que està realitzant la Policia Local en les residències del municipi. «Cada dos dies acudixen preguntant per quina és la seua situació o si necessiten ajuda de l’Ajuntament i, arran d’estos seguiments, es va conéixer un possible cas de coronavirus que, malgrat l’activació del protocol, finalment va resultar negatiu», ha assegurat Moreno, fent veure que estes actuacions demostren «que s’està portant un bon control per part dels responsables de les residències i de la Policia Local per a evitar qualsevol tipus de problema en estes».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí