Sagunt impulsa una campanya de conscienciació per veïns i visitants per mantindre les platges netes

0
19438
Un dels cartells de la campanya de conscienciació de Sagunt.

“Els teus actes diuen molt de tu” és el missatge de la campanya de platges de l’empresa pública de neteja SAG

Amb la temporada d’estiu a ple rendiment, la SAG ha llançat, per segon any consecutiu, una campanya de conscienciació social enfocada a les platges de la localitat.

“Els teus actes diuen molt de tu” és el missatge global d’aquesta iniciativa amb la qual l’empresa pública pretén incidir en la necessitat de cuidar i respectar les nostres platges, espais naturals que compten amb un alt valor mediambiental, a més de ser un dels focus d’atracció més importants per a veïns i turistes.

Col·locades a les torres de vigilància dels socorristes de les platges del Port de Sagunt i Almardá, 12 lones recullen missatges dirigits en primera persona als usuaris. “Aquesta burilla no parla, però no recollir-la diu molt de tu”, “Aquesta llanda no parla, però deixar-la en l’arena diu molt de tu” i “Aquesta duna no parla, però destruir-la diu molt de tu” pretenen donar un toc d’atenció sobre els danys que aquest tipus d’accions poden ocasionar a les nostres platges.

D’aquesta manera, es busca aconseguir un canvi d’actitud i despertar la consciència col·lectiva cap a gestos més cívics i responsables, ja que depositar fem a les platges no és només una qüestió d’imatge, sinó també de salut i protecció del nostre entorn i del medi ambient.

El regidor de Platges i de la SAG, Roberto Rovira, ha assenyalat que “l’objectiu principal és fer veure als nostres veïns i veïnes, així com a les persones que ens visiten, que cuidar de les nostres platges és tasca de tots i que només treballant en equip podrem tirar avant aquest gran projecte comú com és el mantindre netes i cuidades les platges del Port de Sagunt i Almardá”

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí