Sagunt homenatja a l’escriptor Manuel Vázquez Montalbán amb l’exposició ‘Pepe Carvalho’

CaixaBank - MyBox

0
1291
Portada d'un dels llibres de la sèrie Carvalho de Manuel Vázquez Montalbán

La mostra serà gratuïta i es podrà visitar de dilluns a divendres de 10 a 13 i de 16 a 21 hores

L’exposició ‘Pepe Carvalho’ d’Art’s Windows s’inaugurarà este dimecres, 7 de novembre, a les 19 hores en la Casa Municipal de la Cultura (el Port de Sagunt). La mostra serà gratuïta i es podrà visitar de dilluns a divendres de 10 a 13 i de 16 a 21h.

L’obra artística és una creació d’Art’s Windows que, després de la mort de l’escriptor Manuel Vázquez Montalbán, es va proposar fer-li un homenatge a partir del seu immortal personatge Pepe Carvalho juntament amb la creativitat de diferents artistes visuals espanyols.

L’objectiu de l’exposició és reivindicar la figura literària de Manuel Vázquez Montalbán. Es tracta de presentar de manera plàstica i diferent la seua obra i el personatge Pepe Carvalho és tota una oportunitat d’unir literatura i art.

L’exposició està formada per l’obra original de diferents artistes contemporanis. Totes les obres, excepte les escultures, estan confeccionades sobre paper per a simbolitzar la importància del llibre. L’exposició compta amb la participació d’artistes visuals contemporanis de prestigi nacional i internacional com: Rierol, Balda, Ballester, Brolle, Ciria, el Genovés, Moix, Uslé, etc.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here