Sagunt generalitza que els veïns vagen per les voreres de la dreta per facilitar la distància de seguretat pel coronavirus

  0
  959
  Darío Moreno, alcalde de Sagunt

  En el passat cap de setmana es van interposar 38 multes, més que en els anteriors caps de setmana, fet que spatribueix al canvi de normativa de les mesures de desconfinament

  L’Ajuntament de Sagunt ha regulat la circulació dels vianants per les voreres del municipi demanant que es camine sempre per la vorera dreta del carrer, mesura que es fa per facilitar el compliment de les mesures de la distància de seguretat per la pandèmia del coronavirus, especialment en una fase en el que pot eixir més gent a caminar per la via pública.

  L’alcalde Darío Moreno ha explicat que en un primer moment es van marcar les voreres de pujada i baixada amb fletxes al sòl a les principals avingudes i carrers de la ciutat, mesura que davant l’èxit obtingut, es generalitzarà a tots els carrers.

  L’alcalde també ha explicat que en el passat cap de setamana es van interposar 38 denúncies, més que els caps de setmana anterior, «normal pels canvis de normativa», apunta Darío Moreno. D’esta forma ha volgut fer una «crida a la responsabilitat perquè les mesures de desconfinament no suposen un rebrot del virus».

  En el mateix sentit també ha explicat que s’han reforçat els serveis de polícia als llocs de més afluència, amb patrulles a peu, estes zones més vigilades són el castell, el riu Palància al seu pas pel nucli de Sagunt així com també la desembocadura al mar i també la façana marítima.

  D’una altra banda Darío Moreno ha avançat que dimecres se celebrarà el mercat ambulant, però que, donades les necessitats de mantindre distància de seguretat, passa d’estar instal·lat als carrers laterals a fer-ho a l’interior de la plaça cronista Chabret.

  DEJA UNA RESPUESTA

  Por favor ingrese su comentario!
  Por favor ingrese su nombre aquí